Samyra van Roy geeft een lezing over de drie bijzondere eigenschappen van het drinkwater zoals het ooit was en dat nu nog maar in 5 oude bronnen in de wereld in de natuur voor komt.
De mensen die dat water drinken worden opmerkelijk oud, nagenoeg zonder ouderdomsziekten. Hoe kunnen we deze eigenschappen weer aan water teruggeven.
De avond is voor iedereen die geïnteresseerd is in gezond drinkwater.
We zullen u o.a. informeren over: – Hoe gezond zijn kraanwater, flessenwater en bronwater nou eigenlijk echt? – Welke invloed hebben deze soorten water op onze gezondheid, gewicht en energie? – Het belang van een gezond enigszins basisch milieu in je lichaam. – De invloed van verzuring op het ontstaan van heel veel chronische klachten. – Een simpele en geweldige manier om je lichaam te ontgiften en te ontzuren. – Waarom de meeste mensen (u?) zo vermoeid zijn. – Hoe bereik je super hydratatie op cellulair niveau, waardoor beter prestatie- en uithoudingsvermogen? – Hoe zorg je voor een hoger zuurstof gehalte in je bloed? – Hoe kun je je voedsel nog gezonder en smakelijker bereiden? – Een simpele manier om je groenten en fruit pesticide vrij te maken.
We gaan proefjes doen met diverse soorten water en u kunt zelf proeven hoe echt gezond water smaakt. Ook maakt u kennis met de brede toepassingen van dit opmerkelijke water in de keuken en uw huis.