Nieuwsflits DeLezing: 19 november 2014 – DOORBRAAK Regulatiethermografie met Rinno Heidstra

Woensdag 19 november 2014

Beste Lezer,

Wij wensen u veel lees- en kijkplezier met Agenda 2014/2015 en de informatieve LINKS.

AGENDA 2014

LINKS 2014

AGENDA 2015

 • Zondagmiddag 25 januari 2015 – 14:00-17:00 uur: Wernard Bruining
  Helende hennep, mediwiet-olie, ideaal natuurprodukt voor het volk
  Helende Hennep, Mediwiet-olie, ideaal natuurprodukt voor het volk. Wernard Bruining legt in zijn boeiende workshop-presentatie uit waarom wiet-olie zo goed werkt bij mens en dier, maar ook hoe je dit volksmedicijn voortaan zelf kunt maken, gewoon thuis op het aanrecht!
 • Zaterdagavond 7 februari 2015 – 20:00-22:30 uur: Paul Smit
  Verlichting in de Liefde
  De liefde is het mooiste dat er is, maar soms ook het meest pijnlijke.
  Paul belicht  ‘de liefde’ op een luchtige wijze vanuit non-dualiteit, een eeuwenoude filosofie uit India. Daar waar de liefde doorgaans gepaard gaat met angst, projecties, verwijten en teleurstelling, verwijst non-dualiteit naar bevrijding en onvoorwaardelijke liefde. Hoe werkt de liefde eigenlijk? Wat is verliefdheid? Wie vinden we aantrekkelijk? Is de mens van nature monogaam? Hoe komt het dat er zoveel relatieproblemen zijn en wat maakt dat we er vaak over piekeren?

Extra aandacht voor jezelf
Alles is altijd in beweging en niets staat vast en daarom altijd betrekkelijk en dus een zienswijze.
Kijken we in de verte dan zien we een horizon, zijn we daar dan zien we weer een horizon enz.. M.a.w. in het moment van nu ben je er en is het zinloos van alles een punt te maken. Je doet jezelf daardoor ook zo veel tekort en bovenal je lichaam zoveel geweld aan.
Als je iets aangeboden krijgt en je raakt in paniek, ben je nooit toeschouwer. Je bent lijdendvoorwerp van je eigen handelen.

Toeschouwersrol ook wel een stap terug doen genoemd, is leven in het moment. Dit geeft overzicht en inzicht en vervolgens begrip voor je eigen reflexen. Vervolgens heb je energie en tijd over om te genieten van jouw omgeving. Dat is tenslotte je unieke meerwaarde. Eerder ben je nooit gelukkig.

Het leven bestaat uit figuranten en hoofdrolspelers en tesamen vertegenwoordigen we het collectief gebeuren.

zo gauw je op een gegeven moment toeschouwer wordt van jouw eigen zijn, dan ga je ook begrip krijgen voor je eigen reflexen en dan maakt het niets meer uit.

zijn weezonder te wijzen naar of oordelen dat het allemaal te lang duurt of iets niet kan plaatsvinden, zorgen dat ieders leven uniek blijft en dat kruid het leven. Want wat zou het leven op deze planeet betekenen als we niets meer hoeven te doen? Dan stomp je af en is dat de bedoeling? Die uitdaging van dit leven op deze planeet…..?
Reageren? Dat kan altijd op info@delezing.nl

Nieuwsbrief
Wilt u een ander ook een plezier doen met deze uitnodiging? Vertel of stuur het door!.
Automatisch op de hoogte blijven van onze activiteiten?
U kunt zich aanmelden voor de Nieuwsbrief.

Met vriendelijke groet,
Het Team 'DeLezing'

Henk te Gussinklo
Trix van de Poll
Desiré Blok
www.delezing.nl
info@delezing.nl

Desire and Give
www.desireandgive.nl
info@desireandgive.nl