Nieuwsbrief DeLezing – Yfke Laanstra – 24 januari 2015

Zaterdag 24 januari 2015
Beste Lezer,

Vorige week heeft u via onze Nieuwsbrief kennis kunnen maken met het bijzondere werk van ET healer Haggai Katz
Deze week willen wij u kennis laten maken met Yfke Laanstra. Via haar zijn we in contact gekomen met Haggai.

Wij wensen u veel lees- en doorstroomplezier met deze Nieuwsbrief en natuuurlijk vindt u weer onze  AGENDA en LNKS.

Yfke Laanstra.

Yfke heeft met haar bedrijf Holistic Consultant een unieke invalshoek gevonden in de wereld van bewust en bezield ondernemen.

Vanuit haar passies voor computers & bewustwording, voor techniek & innovatie biedt zij online producten & diensten aan voor bewuste ondernemers. Denk hierbij aan:
* web design
* app design 
* online marketing
* content creatie
* consultancy

Op haar site licht ze dit alles uitgebreid toe.

Zij richt zich hierbij op ondernemers die met hun werk bijdragen aan het welzijn, de persoonlijke ontwikkeling en het bewustzijn van hun klanten. Gezien haar eigen achtergrond en ervaring is ze actief binnen de thema’s bewustzijn, spiritualiteit, persoonlijke ontwikkeling, voeding & gezondheid, wellness en kosmos & nieuwe wetenschap. Dus van individuele healers/therapeuten/health coaches en spirituele centra tot opleidingscentra, wellness centra en (online) superfood winkels etc.

'De online technologieën volgen elkaar in zo’n rap tempo op. Had je voorheen genoeg aan een flyer, een visitekaartje, wat geprinte advertenties, eventueel een fysieke winkel of een bordje naast je voordeur. Tegenwoordig is een virtuele aanwezigheid onmisbaar als eigentijdse ondernemer. Een fysieke winkel wordt versterkt met, of regelmatig zelfs vervangen door, een webwinkel. Marketing, communicatie en acquisitie verplaatsen zich steeds meer naar het wereldwijde web. Steeds meer ondernemers (h)erkennen deze ontwikkeling en verschuiven hun aandacht naar online marketing, online communicatie, online netwerken en het actiever inzetten van online media.

Ik vind persoonlijk technologische vooruitgang geweldig! Eigenlijk elke vorm van vooruitgang en innovatie. Maar dan wel als deze ten dienste staat aan de mens en bijdraagt aan het welzijn en de bewustwording van haar gebruikers.

Mijn missie is al deze nieuwe technologieën, deze digitale revolutie, in te zetten voor het versterken van bewuste en bezielde ondernemers. Om zo hetgeen zij te bieden hebben krachtig en met zo'n groot mogelijk bereik over te brengen, om zo'n groot mogelijke impact te kunnen genereren.

Zodat on- en offline in synergie zijn: 1 en 1 is 3.’

~ Yfke Laanstra/ Holistic Consultant

Gezien haar uitgebreide netwerk binnen de genoemde thema’s helpt zij Haggai Katz bijvoorbeeld met zijn (online) promotie. Om zo meer bekendheid voor zijn bijzondere werk te genereren in Nederland. Zie ook haar Facebook

Strategiesessie & gratis app
Mocht je kennis willen maken met Yfke en haar werk dan mogen we je gratis een strategiesessie aanbieden. Waarbij Yfke met jou gaat kijken wat jouw bedrijf nodig heeft en wat zij hierin voor je zou kunnen betekenen. Als dit je aanspreekt, kun je je hier opgeven: https://yfke.typeform.com/to/qVuoRH. Ze werkt zowel in het Engels als in het Nederlands.

Voor meer informatie over haar producten/diensten, haar achtergrond als ook ervaringen van ondernemers zie www.yfkelaanstra.com. Ook kun je je via haar site inschrijven voor haar nieuwsbrief, waarna ze je als bedankje de download link stuurt naar haar bewuste inspiratie-app Holistic PDA. Zie hier voor een impressie.

ATTENTIE – VOLGEBOEKT
Wij krijgen nog vele verzoeken binnen om een plaats te reserveren voor de presentatie van W. Bruining op zondagmiddag 25 januari in Heemstede. Wij  zijn VOLGEBOEKT.

AGENDA
 

 • Zaterdagavond 7 februari 2015, 20:00-22:30 uur: Paul Smit
  Verlichting in de Liefde, meer informatie…………….

  De liefde is het mooiste dat er is, maar soms ook het meest pijnlijke.
  Paul belicht  ‘de liefde’ op een luchtige wijze vanuit non-dualiteit, een eeuwenoude filosofie uit India. Daar waar de liefde doorgaans gepaard gaat met angst, projecties, verwijten en teleurstelling, verwijst non-dualiteit naar bevrijding en onvoorwaardelijke liefde. Hoe werkt de liefde eigenlijk? Wat is verliefdheid? Wie vinden we aantrekkelijk? Is de mens van nature monogaam? Hoe komt het dat er zoveel relatieproblemen zijn en wat maakt dat we er vaak over piekeren?
  Reservering is nodig  en dat doe je door het geld over te maken vóór 5 februari 2015, want vol is vol en wij reserveren geen staanplaatsen.
  De betaling is bevestiging van deelname.
 • Vrijdagavond 13 februari 2015, 20:00-22:00 uur: Rinno Heidstra
  Ziektes bestaan niet, meer informatie……………….

  Alternatief worden supplementen en veel verschillende behandelingen aangeraden.
  Regulier schrijft symptoom onderdrukkende medicijnen voor.
  Beide benaderingswijzen maken ons niet gezond, en dat blijkt  uit  het shoppen van de ene alternatieve behandelaar en ‘superfood’ naar de andere,  het toenemende medicijngebruik en het snel stijgende aantal chronische aandoeningen. U maakt zelf het verschil; gezonde keuzes op basis van kennis en inzicht.
  Reservering is nodig  en dat doe je door het geld over te maken vóór 12 februari 2015, want vol is vol en wij reserveren geen staanplaatsen.
  De betaling is bevestiging van deelname.
 • Zondagmiddag 15 februari 2015, 14:00-16:00 uur, Haggai Katz
  ET Healer en zijn 'Medisch Team', meer informatie……………
  Haggai Katz, geboren in Israel, is wereldwijd de meest bekende (ET) healer die samenwerkt met een speciaal medisch team bestaande uit onzichtbare buitenaardse wezens/aliens (met een professie als dokter, chirurg, wetenschapper). 'Onzichtbaar' in de zin dat ze in een parallelle realiteit verkeren welke veelal voor ons fysieke oog niet waargenomen kan worden. Zij bieden mensen medische behandelingen aan, met (eveneens ‘onzichtbare') geavanceerde medische apparatuur en instrumenten. Behandelingen die worden uitgevoerd vanuit een andere dimensie en vér vooruit lopen op de stand van de aardse reguliere geneeskunde. Sinds 2014 oook bekend in Nederland
  Reservering is nodig  en dat doe je door het geld over te maken vóór 14 februari 2015, want vol is vol en wij reserveren geen staanplaatsen.
  De betaling is bevestiging van deelname.

LinkS

Nieuwsbrief – Inschrijven kunt u doen via een email te sturen naar info@delezing.nl

 • Wilt u een ander ook een plezier doen met deze uitnodiging? Vertel of stuur het door!.
 • Automatisch op de hoogte blijven van onze activiteiten?
 • Wilt u een link met ons delen? Stuur het ons op en wij delen het samen met u.

Met vriendelijke groet,

Het Team 'DeLezing'

Henk te Gussinklo
Trix van de Poll
Desiré Blok
www.delezing.nl
info@delezing.nl
Desire and Give
www.desireandgive.nl
info@desireandgive.nl