Nieuwsbrief DeLezing: Nieuwe generatie Recruiter – Gwenny Mees

Zondag19 april 2015

Beste Lezer,

Als organisatie DeLezing willen wij u graag op de hoogte brengen van een nieuwe generatie ondernemers met een open mind. Het geld is niet alleen een doel ook een weg om anderen ten dienste te zijn. Staat u ook open voor deze bewuste wijze van werken en leven?

Sinds 2010 is Gwenny Mees de trotse eigenaresse van Hellopeople gwen@hellopeople.nl. en genomineerd voor Meest Invloedrijke Recruiter in 2013.

Hello, I am Gwen! Veeleisend maar vindingrijk, ongeduldig maar weloverwogen. Geboren in Heemstede en opgegroeid in Hoofddorp, Milaan en Amerika. Al heel vroeg in mijn leven had ik de luxe om over de hele wereld te reizen. Hierdoor kan ik zeggen dat ik veel van de wereld en wereldbevolking heb gezien dat een hoop mensenkennis oplevert.  Al bijna 5 jaar ben ik de trotse eigenaresse van Hellopeople en was ik genomineerd voor Meest Invloedrijke Recruiter in 2013!

Different faces, different jobs!
Met veel liefde en passie help ik mensen aan een leuke, nieuwe baan en werkgevers aan leuke, nieuwe collega’s. Zelf ga ik elke dag met veel plezier naar mijn werk en dit gun ik anderen ook. Daarom heb ik 5 jaar geleden Recruitment (werven en selecteren) mijn uitdaging gemaakt.

Werven & selecteren is een tijdrovend proces en er is kennis van zaken voor nodig. Alles draait om de juiste match. Werkgevers willen dat hun medewerkers zo productief mogelijk zijn en dan helpt het om de juiste persoon op de juiste plek te hebben.

Adviessessie
Mocht je kennis willen maken met Gwenny en haar werk dan mogen we je gratis een adviessessie aanbieden. Waarbij Gwenny met jou gaat kijken wat jouw vacature nodig heeft en wat zij hierin voor je zou kunnen betekenen. Als dit je aanspreekt, kun je je opgeven door een mail te sturen naar: gwen@hellopeople.nl. Ze werkt zowel in het Engels als in het Nederlands.

Gratis inloopspreekuur in Hoofddorp
Ieder individu heeft zijn eigen en speciale talent, jij dus ook! Maar wat kun je ermee? Wat doe je ermee? En nog belangrijker, hoe overtuig je jouw toekomstige werkgever dat het jouw talent is dat ze nodig hebben? Stel tijdens het inloopspreekuur van hellopeople gratis en vrijblijvend vragen over het opstellen van een cv, werk zoeken en solliciteren.  

Voor meer informatie zie www.hellopeople.nl. Of volg Gwenny op social media:
Twitter  Facebook  Google+e  LinkedIn

 
AGENDA DeLezing
Onze laatste presentatie voor de maand april is met de spreker Alfred Hobbelink in Heemstede 

Volgt u DeLezing al via 'Social Media'?
Twitter  Facebook  

LINKS

 • Trillingsfrequenties4all.nldivineboosters
  Wat als al uw opvattingen, overtuigingen en gevoelens uw Ware Zelf, standaard in de weg staan? Wat als u Zelf Degene bent, waar u al uw hele leven op hebt zitten wachten? Bestaat werkelijk de mogelijkheid uw ascentieproces te kunnen versnellen? Bent u meer dan uw gedachten, emoties en gevoelens?
  Matthijs van der Stroom laat u inzien en geeft overzicht zodat u weer verder kan met uw organisch proces.
 • De Nieuwe Band kiest voor Sonett en Bioclean en stopt met Ecover
  Al ruim 30 jaar kiezen we als coöperatieve groothandel voor producten die goed zijn voor mens en natuur. Daarom werken we met producten uit de biologische landbouw en hanteren bij de keuzes die we maken zelf ontwikkelde sociaal-ecologische criteria. Hierbij staan we regelmatig voor uitdagende keuzes. Zo hebben we onlangs besloten te stoppen met het verkopen van de producten van het merk Ecover. We kiezen eenduidig voor merken die beter bij onze uitgangspunten passen zoals Sonett en Bioclean. Met deze mooie merken bieden we iedereen een volledig assortiment schoonmaakartikelen die volop rekening houden met de natuur en het milieu. Gezien de complexiteit van de materie vroeg deze keuze om zorgvuldig onderzoek. We zijn hier een paar maanden mee bezig geweest en we leggen je onze keuze graag uit.
 • Trouw – Wetenschap – Eerherstel voor oude medicijnen
  Kun je het geloven? Nu zelfs in een mainstream krant een artikel over natuurlijke geneesmiddelen. Men kan er blijkbaar niet onderuit dat natuurlijke middelen zelfs beter werken dan reguliere methoden en men grijpt nu terug naar (oude) werkzame middelen. Oude geschriften worden zelfs opgerakeld en onderzocht. Kun je nagaan hoe lang deze kennis van ons is weggehouden. Intussen is een hele wereldbevolking ziek, zwak en misselijk van alle giftige rommel die Big Pharma ons de laatste 100+ jaar heeft voorschoteld. Komt tijd, komt raad en de waarheid achterhaald zich wel.

Overdenkertje
Je Zelf ontmoeten om je Zelf te worden zijn 2 kademuren waartussen je kan voortbewegen. Hoe je dat doet, daarin ben je uniek en speelt onvoorwaardelijke liefde de hoodrol.
Het ontwaken is een individueel organisch proces, je bent er nooit alleen in. Je bent een deel van het geheel, ieder op zijn eigen 'wijze'.

Nieuwsbrief ontvangen

 • U wilt toch ook automatisch op de hoogte blijven van de laatste presentaties, workshops en cursussen?
 • Schrijf u dan nu in door middel van dit emailadres: info@delezing.nl
 • Wilt u een ander ook een plezier doen met deze uitnodiging? Vertel of stuur het door!.
 • Wilt u een link met ons delen? Stuur het ons op en wij delen het samen met u.

Met vriendelijke groet,
Het Team 'DeLezing'

Henk te Gussinklo
Trix van de Poll
Desiré Blok
www.delezing.nl
i
nfo@delezing.nl
Twitter  Facebook

Desire and Give
www.desireandgive.nl
info@desireandgive.nl