Nieuwsbrief DeLezing – Laatste kans! zaterdag 23 juni Heemstede – Horowitz & Sharri Kane: 528HzRevolution

Heemstede, donderdag 21 juni 2018
.
Beste Lezer,

Wij willen jullie nog even graag herinneren aan de komende lezing van:
Dr. Leonard Horowitz & Sherri Kane:  528HzRevolution geeft meer voldoening in je leven. 
 

 • Zaterdagmiddag 23 juni in Heemstede – 10 euro entree van 14:00-17:00 uur.
De organisatie Delezing en Sander Compagner, oprichter van KnowledgeMatters, hebben gezorgd voor een Engelse tolk zodat een ieder deze middag aan zijn trekken kan komen.
De sprekers zijn niet vaak in Nederland zodat dit toch de gelegenheid is om jezelf meer te verbreden met nieuwe informatie. Tenslotte we leven in een overvloedsbewustzijn alleen hoe, waar, wie en wanneer, wat en welke tools te gebruiken in deze nog lang niet zo makkelijke tijden.
Meer handvaten worden je aangereikt. Doe je voordeel hiermee.!

Zie hieronder het komende Programma, Sponsors en Links.
 

PROGRAMMA JUNI 2018 – HEEMSTEDE
 
Nieuwsbrieven Delezing teruglezen, dat is mogelijk via de volgende LINK
 
DANK SPONSORS
Dank aan hen die ons goede doel Desire & Give de eerste 6 maanden van het jaar 2018 hebben kunnen en willen steunen.
Will je ook bijdragen en daardoor verbinden? Kleine bedragen zijn altijd welkom, want 'wie het kleine niet eert is het grote niet weerd'.
Rekeningnr: IBAN: NL10INGB0004460579 t.n.v. Stichting Desire & Give, 
 
 
LINKS
 
 • Wil je ook meehelpen het Malaria Preventie Project uit te breiden.
  Het Westen zal door klimaatveranderingen de oprukkende Malaria nooit kunnen tegenhouden tenzij we NU in de landen van herkomst hier mee starten. Bij de bron aanpakken om erger te voorkomen.Kentaa, care to give!
   
 • Met 3x de Ecosia zoekmachine gebruiken kan er weer een boom geplant worden met de opbrengst van de advertenties. (De maandelijkse opbrengsten zijn inzichtelijk voor iedereen). Er zijn al 30 miljoen bomen wereldwijd geplant. Hun doel is om 1 miljard bomen te planten. De positieve gevolgen zijn ongelooflijk groot! Zie hier: Together we can restore the planet. Hier de website en hier kun je ook de Ecosia zoekmachine installeren met 1 klik. Plant bomen terwijl jij zoekt. Ecosia is zeer gebruiksvriendelijk en je levert niets in qua gebruiksgemak want de layout is exact hetzelfde als Google. Bovendien krijg je dezelfde zoekresultaten als bij Google. Met bijkomende voordeel dat je zoekgegevens niet opgeslagen worden zoals bij Google wel het geval is!!!! Het leuke is dat je precies kunt zien hoeveel bomen jij al geplant hebt a.d.h.v. een teller in het zoekscherm. Hier wat uitleg over de opties van een willekeurige gebruiker. Supergoed initiatief en alleen maar voordelen, gebruik het ipv Google en stuur het aan iedereen door!
   
 • Rinno Heidstra Sanulogic in Gronau, net over de Nederlandse grens in Duitsland
  Uit binnen- en buitenland komt men de aangeboden testen en behandelingen van Rinno Heidstra, Heilpraktiker in Gronau, toepassen. Door de wetgeving worden  inwoners uit de Europese landen dit onmogelijk gemaakt. De behandelngen worden dan goedkoop aangeboden en zelfs de doseringen worden gehalveerd want de wetgeving in bijv. Nederland is zeer srteng. Allemaal om de famaceutische wereld de hand boven het hoofd te houden. Sanulogic in Gronau biedt als een van de weinige landen in Europa uitkomst. Laat je niet wegzetten en neem het recht voor jouw gezondheid in eigen handen. Laat vooral de verleiding om goedkoop of halve doseringen/behandelingen in Nederland toe te passen aan je voorbij gaan. Op een dag kom je altijd jezelf tegen alleen dan ben je ouder en worden de behandelingen wat minder snel en of gemakkelijker.
   
 • Rolf Nuyts, medewerker aan het Monroe Instituut in Amerika, heeft met zijn Focus34 in Europa een groot aanbod van programma's op het gebied van o.a. Hemy-Sync. Dit is de revolutionaire audiotechnologie die je diepgaande bewustzijnsstaten laat ontdekken. Dit gaat veel verder dan alleen werken met frequenties buiten jezelf om zoals we tegenwoordig steeds meer zien gebeuren. De resultaten hiervan laten vaak lang op zich wachten en zijn zelfs niet langdurig werkzaam of zelfs oppervlakkig werkzaam! Jaren later ontdek je dat je nog steeds met dezelfde frequenties, programma's in je cellen zit, terwijl je wel ouder en wellicht minder flexibel bent.
  In Oktober zullen Rolf en zijn vrouw Ann starten met hun programma's in Heemstede. 
Wij wensen je een prettige voortzetting van de week en wellicht tot ziens op een van de bovengenoemde presentaties in Heemstede.

Het Team 'DeLezing'
Trix van de Poll
Desiré Blok

+31(0) 622 686 750
www.delezing.nl
info@delezing.nl

Goede doelen stichting 'Desire & Give'
www.desireandgive.nl
info@desireandgive.nl
+31(0) 622 686 750