Nieuwsbrief DeLezing – Juni 2015 Spiegelen met Paarden

Zondag 14 juni 2015

Beste Lezer,

Wij vragen uw aandacht voor het volgende project van Desire & Give:
'Paard als Spiegel'

Bent u ook op de hoogte dat er steeds meer beschadigde kinderen in Nederland wonen die als gevolg van onveilige situaties in en om het huis bijna geen kant meer op kunnen?

Het gaat ons zeer aan het hart. Als organisatie Desire & Give willen wij daar graag iets aan doen.
Het is geen cursus paardrijles.

Wilt u deze kinderen helpen?
Doet u ook mee?

Paard als Spiegel
Desire & Give start vanaf juni 2015 een nieuw project 'Paard als Spiegel' voor kwetsbare kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 18 jaar.
Met behulp van dit systeem, Paard als Spiegel, komen zij weer in hun Kracht en resulteert in leiding nemen over zichzelf.

Onze passie
De kinderen zijn in hun zelfvertrouwen dusdanig geknakt als gevolg van onveilige situaties, waardoor ze vaak lijden in stilte.
Onze passie is om deze kinderen de mogelijkheid te bieden om tot een transformatie te komen naar het herontdekken van hun unieke zelfvertrouwen.

Hoe doen we dat?
Er zijn bedrijven die hun medewerkers de mogelijkheid bieden hun leiderschapscapaciteiten via ‘Paard als Spiegel’ toe te passen in het dagelijks leven en op het werk. Dit systeem geldt ook voor jongeren die wij willen ondersteunen
Via 'Paard als Spiegel, Coaching en Gemeentelijke instanties kunnen wij deze kinderen ten dienst zijn door hen deze unieke kans aan te bieden. De Stichting Desire & Give kan hierbij bemiddelen door de kosten van dit project op zich te nemen.

Selectie Deelnemers
De jongeren worden geselecteerd op advies van Jeugdzorg bij gemeenten en/of plaatselijke huisartsen die op de hoogte zijn van de situatie van het kind. Ook zijn er vaak financiële problemen van ouders met instanties mee gemoeid. Door onze contacten met de juiste mensen kunnen wij hier alert op inspringen.

Paarden, natuurlijke therapeuten
Het zijn prachtige, sterke dieren die hun gevoelens duidelijk laten zien. Een paard reageert op ieder mens verschillend en daarmee laat het ons duidelijk zien hoe wij ons gedragen. Zonder oordeel helpt een paard ons disfunctionele gedrag te spiegelen zodat wij ons ervan bewust worden en het kunnen corrigeren. Dit gaat op een heel natuurlijke manier. Een paard laat ons alleen zien hoe wij vooruit kunnen komen met betrekking tot ons zelfvertrouwen, grenzen stellen en zelfacceptatie. Ook het ontwikkelen van een natuurlijke manier van leiderschap door het kind kan zo een positief gevolg zijn van dit project.

Toekomst
De toekomst van de samenleving ligt in de handen van onze kinderen, laten wij ze helpen.
Geef ze een kans om zich te ontplooien waardoor ze in staat zijn de wereld te transformeren in een wereld van saamhorigheid.

Helpt u ons?
Wilt u ook meedoen en uw financiële steentje bijdragen voor het heel worden van onze jongeren die deze hulp heel goed kunnen gebruiken. Stort dan uw bijdrage op:
IBAN: NL10 INGB 0004 4605 79 t.n.v. Desire & Give te Voorhout
Onder vermelding van ‘Paard als Spiegel'.

Laat uw hart spreken en wordt Donateur.
Hartelijke dank voor uw inspanning.

AGENDA tot en met juli 2015 in Heemstede 

     
LINKS

Nieuwsbrief ontvangen/aanmelden

  • U wilt toch ook automatisch op de hoogte blijven van de laatste presentaties, workshops en cursussen?
  • Schrijf u dan nu in door middel van dit emailadres: info@delezing.nl
  • Wilt u een ander ook een plezier doen met deze uitnodiging? Vertel of stuur het door!.
  • Wilt u een link met ons delen? Stuur het ons op en wij delen het samen met u.

Met vriendelijke groet,
Het Team 'DeLezing'

Henk te Gussinklo
Trix van de Poll
Desiré Blok
www.delezing.nl
i
nfo@delezing.nl
Twitter
Facebook

Desire and Give
www.desireandgive.nl
info@desireandgive.nl