Nieuwsbrief DeLezing April 2015: De Blije B. Ronald Bernard + optreden Opera Familia in Heemstede 16 april

Vrijdag 3 april 2015

Beste Lezer,

Wij zijn verheugd om Ronald Bernard als gastspreker te mogen aankondigen. Ronald zal op donderdagavond 9 april in Den Haag en donderdagavond 16 april in Heemstede spreken voor het charitatieve doel Desire & Give. De lezing in Heemstede wordt door Paul en Carla van der Veldt afgewisseld met 6 pakkende songs.

Ronald geeft via de lezing ‘Vrij en Blij uit de crisis met een Nieuwe Bank’, een keuze en reële oplossing.

Hij vertelt over De Blije B, een Fairtrade bank in oprichting. Niet als doel, maar als een Middel om ons allen te bevrijden uit het huidige geldverslindende bankensysteem. De hogere Doelen van De Blije B, zijn een Rechtvaardige samenleving en Gezonde economie. Dat is mogelijk, want u bent zelf de Verandering.

Ronald zal tijdens deze Boeiende lezing laten zien, waarom veel mensen in een tekort en onvrede leven. We volgen het spoor van geld en komen bij oorzaken en een Waarheid die tegen het onwerkelijke aanligt. Als je eenmaal begrijpt hoe het huidige bankensysteem werkt, dan kun je het ook positief veranderen.

Ronald gaat uitleggen hoe we de verandering kunnen bewerkstelligen. Deze lezing geeft Blij Nieuws en uitzicht op Positieve veranderingen, Voorspoed en Welzijn. Met onze eigen bank in huis, kunnen we al ons geld dienstbaar maken aan de samenleving. En investeren in Duurzame projecten en lokale Economieën.

Dit burgerinitiatief van Professionals geeft een zuivere vorm van Bankieren welke een positief effect heeft op Onze toekomst, kinderen, economie, natuur, milieu en nog véél meer. Ze geven en nemen geen rente, wel heuse rendementen. Het ongelofelijke verhaal is: Rente veroorzaakt tekorten en crises, ook de huidige.

Daarmee is De Blije B het Eerste echt duurzame financiële initiatief van Nederland.
Bij 10.000 leden wordt de Bankvergunning aangevraagd. Het is zoals het hoort te zijn, een bank Van, Voor en Door de mensen! Wijzelf zijn de verandering. Er is niets anders. We zullen het Zelf moeten Doen. Het is nu de tijd om op te staan.

>De spreker Ronald Bernard is ondernemer. Zijn Achtergrond is economie, psychologie, bouwkunde en theologie. Hij werkte binnen de EU ruim 25 jaar in diverse branches. In de Financiële sector was hij actief als intermediair in Vermogensbeheer, Valuta- en Depositohandel. Als initiator van De Blije B schreef hij de blauwdruk voor een Nieuwe Bank die ons vrij en blij uit de crisis haalt. Info: www.deBlijeB.nl
>De succesvolle zangers
– songwriters Paul (bariton) en Carla (mezzosopraan) van der Veldt, zijn beiden via To Be, Holland's Got Talent, Opera Familia, het Gouden album Il Canto, Radio, TV en alweer 3 schitterende Theater Tournees een hartverwarmend begrip in Nederland.   

Enkele ontvangen reacties op de lezing

  • "Ik was op de lezing en ik ben zeer enthousiast. Ik kreeg een déjà vu, want ik stond ook aan de wieg van de oprichting van de Triodos Bank."
  • "Erg leuk en inspirerende lezing. Ik wil dat jullie je doelen bereiken. We hebben die transformatie van het geldsysteem heel hard en snel nodig."
  • “Naar aanleiding van de lezing: ik ben diep geraakt en wil graag meedoen. Liefde overwint alles”.
  • “Ik heb zitten lachen en huilen. Wat een aangrijpende lezing en fantastische oplossingen. Er is weer hoop. Dank jullie wel voor alle inspanningen. Ik ga meedoen.”

Meer informatie over deze lezingen kunt u vinden op http://www.delezing.nl/agenda
Vragen, email ons: info@delezing.nl +31(0) 622 686 750 of +31(0) 252 225 866

Maak snel uw keuze want er is veel belangstelling voor.

Inschrijven voor onze uitgebreide AGENDA DeLezing……..Klik hier

Nieuwsbrief ontvangen

  • U wilt toch ook automatisch op de hoogte blijven van de laatste presentaties, workshops en cursussen?
  • Schrijf u dan nu in door middel van dit emailadres: info@delezing.nl
  • Wilt u een ander ook een plezier doen met deze uitnodiging? Vertel of stuur het door!.
  • Wilt u een link met ons delen? Stuur het ons op en wij delen het samen met u.

Met vriendelijke groet,
Het Team 'DeLezing'

Henk te Gussinklo
Trix van de Poll
Desiré Blok
www.delezing.nl
i
nfo@delezing.nl
Desire and Give
www.desireandgive.nl
info@desireandgive.nl