Nieuwsbrief DeLezing: 3 januari 2016

Zondag 3 janauri 2016
Beste Lezer,
Aan het einde van dit jaar willen wij van organisatie DeLezing en stichting Desire & Give terugblikken op wat er voor ons het afgelopen jaar heeft gespeeld.

De opbrengsten van DeLezing en de giften die de stichting Desire & Give heeft mogen ontvangen hebben we voornamelijk besteed aan het project 'Paard als Spiegel'. Hierbij hebben we op twee locaties in Nederland, n.l. Zeeland en N-Holland, onze gelden ter beschikking gesteld om beschadigde kinderen een kans te geven om met het paardenproject mee te doen. De kinderen die deelnemen zijn op locatie uitgezocht door welzijnswerkers die de situatie van deze kinderen goed kunnen beoordelen. Zo zijn we afgelopen jaar van start gegaan met de eerste groepen kinderen. Op de site van Desire & Give kunt u meer informatie over onze projecten lezen. Ook in het nieuwe jaar willen we met deze projecten door blijven gaan. Dus we rekenen graag weer op uw support.

Ook hebben we afgelopen jaar weer veel sprekers mogen ontvangen die zonder winstoogmerk lezingen hebben verzorgd op het gebied van bewustwording en die op hun manier voor een bijdrage aan de stichting hebben gezorgd. Sommige sprekers hebben onze speciale aandacht gekregen omdat wij van mening zijn dat deze sprekers omwille van hun projecten om de samenleving te verbeteren, deze aandacht zeker verdienen. Zo denken we b.v. met een blij gevoel terug aan de informatieavonden die over de nieuwe bank in oprichting gaan: De Blije B (Bank of Joy).

We proberen met ons platform van DeLezing zoveel mogelijk mensen een kans te geven om hun inzichten te komen uitdragen. We willen met onze keuzes niet alleen misstanden in onze wereld aan de kaak stellen, maar wij vinden het belangrijk om initiatieven te ondersteunen die naast onze bestaande maatschappelijke alledaagse wereld een nieuwe bijdrage leveren aan gezondheid, welzijn, waarheid en eerlijkheid.

Ook hopen we dat uw nieuwsgierigheid weer geprikkeld wordt door de onderwerpen van de sprekers en dat u komt deelnemen aan de lezingen die we voor het komende jaar in de planning hebben.

We danken hierbij alle deelnemers aan de lezingen, degenen die lezingen hebben gegeven en de donateurs die het allen met elkaar hebben mogelijk gemaakt dat de goede-doelen-projecten vorm hebben kunnen krijgen. Ook u als lezer van onze nieuwsbrieven draagt uw steentje bij als u de informatie die tot u komt deelt met andere mensen. Want delen betekent in dit geval hetzelfde als vermenigvuldigen: dus iedereen wordt daar beter van.

Wij wensen u een heel goed 2016 met vele nieuwe inzichten en een zinvol handelen.
 

 

 
 
Hoogtepunten van januari 2016
 • AANBIEDING Regulatiethermografie Borstscreening verlengt tot 24 december 2015 – Kerst of Nieuwjaarscadeau, wees er snel bij.
  Borstscreening
  voor 99 euro,  duurt 45 minuten inclusief bespreking van de borstrapportage
  CelHerstelConcept – Infrarood Borstscreening/meeting

  De uitgebreide regulatiethermografie duurt 1,5 uur en kost 195,00 euro.

  Screening/meetdagen zijn in Heemstede op vrijdag:
  22  en 29 januari 2016 – 10:00-18:00 uur.
  Aanmelden of vragen stellen op nummer: 0534750230 of 
  Mailen naar:r.heidstracelherstelconcept.nl
   

 • Willem Middelkoop zal spreken op woensdagavond 27 januari 2016 in Heemstede voor het charitatieve doel Desire & Give.
  Willem onthult hoe we voor 2020 zullen overgaan naar een nieuw systeem. The Big Reset het financieel economische systeem

De BLIJE B – We hebben binnenkort niets meer te zeggen 
Verandering ligt altijd bij jezelf. Met onze unieke innerlijke krachten en ook acties die we kunnen uitvoeren i.s.m. de Blije B. maken ons een VRIJ MENS.

Stop wijzen naar een ander. Er wijzen altijd 3 vingers naar jezelf . Kom in Actie met je Talent(en). Samen Sterk in de Beweging.

BIJ JEZELF. Laten we verder kijken dan we tot nu toe gewend zijn te doen en kom in actie. SAMEN!

WIE: U, WIJ, JIJ, IK, SAMEN IEDER MET ZIJN TALENT(EN)
WAT DELEN :http://www.deblijeb.nl/doe-mee/
WAAR:
HOE
: http://deblijeb.nl/over-ons/ – gebaseerd op de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens MET RESPECT/LIEFDE/COMPASSIE
DELEN, Compassie:
WANNEER:
wWAAROM: http://www.deblijeb.nl/waarom/
WAT DELEN:http://www.deblijeb.nl/producten/
VRAGEN: http://www.deblijeb.nl/faq.html

WIE: Wij allen met visie http://deblijeb.nl/over-ons/lezingen.html#lezing

A G E N D A  2016

 • Ton Menheere – Zondagmiddag 6 maart 2016, 13:30-17:00 uur
  "Mens Zijn"

  Ton verzamelt scherven die te maken hebben met ‘Mens Zijn’ uit o.a. filosofie, psychologie, biologie, wetenschap, literatuur, religie, mythologie en eigen leven. Hij vertelt over deze scherven en maakt er een vaasje van waarin ieder z’n eigen inhoud kan vinden.
  De geboorte, de kern, het opgroeien en het kwijt raken van het kind in jezelf. Hoe en waar je ‘t kind kunt terugvinden, de zoektocht, zingeving, ouderdom en het onvermijdelijke einde…….

Nieuwsbrief ontvangen

 • U wilt toch ook automatisch op de hoogte blijven van de laatste presentaties, workshops en cursussen?
 • Schrijf u dan nu in door middel van dit emailadres: info@delezing.nl
 • Wilt u een ander ook een plezier doen met deze uitnodiging? Vertel of stuur het door!.
 • Wilt u een link met ons delen? Stuur het ons op en wij delen het samen met u.

foto

Liefde geeft de ruimte aan hoop om in verrtouwen datgene te ontvangen wat we graag geboren willen laten worden.https://www.youtube.com/watch?v=IhwJpac61Dg

Met vriendelijke groet,
Het Team 'DeLezing'

Henk te Gussinklo
Trix van de Poll
Desiré Blok
www.delezing.nl
info@delezing.nl

Facebook

Desire and Give
www.desireandgive.nl
info@desireandgive.nl