Nieuwsbrief DeLezing: 28 november – Doorbraak De Blije B – Nieuwe Volksbank in 2016 in Nederland

Zaterdag 28 november  2015
Beste Lezer,

De Blije B in 2016 de Nieuwe Volksbank in Nederland

U heeft allicht gehoord van de nieuwe bank in oprichting: www.deblijeb.nl
Dit serieuze initiatief krijgt steeds meer vorm en kan waarschijnlijk volgend jaar al van start gaan. Het wordt een degelijke en betrouwbare coöperatieve fairtrade bank, opgericht door deskundigen met het hart op de juiste plaats.

Rond het initiatief van het oprichten van deze bank komen er diverse coöperatieve samenwerkingsvormen met allerlei bedrijven tot stand. Omdat het een bank wordt waar de deelnemers zelf weer de touwtjes in eigen hand nemen kan dit het huidige financiële tij keren.

Door te bankieren zonder rente (wel met rendement!) kan de Blije B geld weer dienstbaar maken aan onze samenleving. Er wordt niet langer gegokt met uw spaargeld. De waarde van de nieuwe munt (URA) wordt dan ook uitgedrukt in Uren en Arbeid, een vaste betrouwbare waarde.
We kunnen weer gaan kiezen voor een stukje rechtvaardige samenleving en gezonde economie.

In dit stadium van oprichten is het belangrijk dat er genoeg steun komt van mensen die zich willen aanmelden als deelnemer. Als u wilt deelnemen (zonder veel risico!) kunt u zich aanmelden via deze LINK  of deze LINK

Op donderdagavond 3 december 2015 zal Ronald Bernard in Heemstede duidelijk uiteenzetten wat we in 2016 kunnen verwachten van dit initiatief.
Ronald Bernard is ondernemer. Zijn achtergrond is economie, psychologie, bouwkunde en theologie. Hij werkte ruim 25 jaar in de EU in diverse branches. In de financiële sector was dit vermogensbeheer, valuta- en depositohandel.

Meldt u zich aan voor deze lezing want het is de moeite waard om de stille (r)evolutie nu die gaande is te leren kennen en te begrijpen. 

A G E N D A  2016

 

 • Rinno Heidstra – Vrijdagavond 22 januari  – Gezondheidsherstel in plaats van ziektebestrijding
  Borstkanker of andere ziektebeelden vroeg vaststellen of voorkomen dmv. Regulatiethermografie,  door FDA gekeurd en betrouwbaar bevonden bij het CelHerstelConcept in Eindhoven en Heemstede.

  Vrijdag: 15, 22 en 29 januari 2016 – MEETDAGEN REGULATIETHERMOGRAFIE (screening)
  Heemstede – 10:00-18:00 uur.
  Aanmelden of vragen stellen op nummer: 0534750230 of
  Mailen naar: r.heidstracelherstelconcept.nl
  De prijzen zijn ook dan nog laag gehouden.

  Hoewel bij beide methodes (Regulatiethermografie of infrarood camerathermografie) de temperatuur wordt gemeten zijn er véél verschillen.

  De Regulatiethermografie meet de kwaliteit van het regelsysteem op basis van twee metingen die met een pauze van tien minuten worden gedaan. De rapportage wordt direct gemaakt en besproken en er kunnen individuele adviezen worden gegeven.
  —–Earth Matters – Welk borstonderzoek heeft uw voorkeur?

  Bij de camerathermografie wordt een temperatuurfoto gemaakt  waarvan de analyse in een rapport wordt weergegeven dat later wordt toegestuurd. Er zijn op basis van de foto geen individuele adviezen mogelijk.
  —–In dit artikel kunt u hierover meer lezen.

  Aansluitend LEZING – vrijdagavond 22 januari:  Gezondheidsherstel in plaats van ziektebestrijding –  20:00-22:00 uur. Snel aanmelden is ons advies.

LINKS

Nieuwsbrief ontvangen

 • U wilt toch ook automatisch op de hoogte blijven van de laatste presentaties, workshops en cursussen?
 • Schrijf u dan nu in door middel van dit emailadres: info@delezing.nl
 • Wilt u een ander ook een plezier doen met deze uitnodiging? Vertel of stuur het door!.
 • Wilt u een link met ons delen? Stuur het ons op en wij delen het samen met u.

Met vriendelijke groet,
Het Team 'DeLezing'

Henk te Gussinklo
Trix van de Poll
Desiré Blok
www.delezing.nl
info@delezing.nl

Facebook

Desire and Give
www.desireandgive.nl
info@desireandgive.nl