Nieuwsbrief DeLezing 26 oktober 2014 – Inzicht in Zicht

Zondag 26 oktober 2014

Beste Lezer,

Dankzij de capriolen van de wereldmachten waarbij alles draait om natuurlijke rijkdommen zijn we nu ook in de gelegenheid onze geestelijke overschotten, bronnen aan te boren. Focussen op iets of iemand verkleint het Inzicht altijd! Niets is zo uitdagend als handelen, ervaring op doen met respect voor alles om ons heen. Alles is nu in-Zicht.

We kunnen nooit iets uitbannen en denken dat het kwaad verliest of de liefde wint. Nooit en te nimmer want dankzij deze elementen tesamen kunnen wij op een andere manier met onze energieën, bewustzijnslagen omgaan. Omarm met respect ook de disfunctionaliteit van het leven. M.a.w. neem een kijkje in de spiegel en zie wie je echt bent waardoor 'practice what you preach' geen lege energiehuls wordt.

Tenslotte leven we in meer dan 147 bewustzijnslagen die ook weer verbonden zijn met o.a. de chakra's, meridianen, het hormonalesysteem, het zenuwsyssteem en het immuunsysteem.
In de volgende nieuwsbrief gaan we hier zeker weer verder op in.
Reageren? Dat kan altijd op info@delezing.nl

Onze Agenda voor november is weer uitgebreid.

AGENDA

LINKS 2014

AGENDA 2015

 • Zondagmiddag 25 januari 2015 – 14:00-17:00 uur: Wernard Bruining
  Helende hennep, mediwiet-olie, ideaal natuurprodukt voor het volk
  Helende Hennep, Mediwiet-olie, ideaal natuurprodukt voor het volk. Wernard Bruining legt in zijn boeiende workshop-presentatie uit waarom wiet-olie zo goed werkt bij mens en dier, maar ook hoe je dit volksmedicijn voortaan zelf kunt maken, gewoon thuis op het aanrecht!
 • Zaterdagavond 7 februari 2015 – 20:00-22:30 uur: Paul Smit
  Verlichting in de Liefde
  De liefde is het mooiste dat er is, maar soms ook het meest pijnlijke.
  Paul belicht  ‘de liefde’ op een luchtige wijze vanuit non-dualiteit, een eeuwenoude filosofie uit India. Daar waar de liefde doorgaans gepaard gaat met angst, projecties, verwijten en teleurstelling, verwijst non-dualiteit naar bevrijding en onvoorwaardelijke liefde. Hoe werkt de liefde eigenlijk? Wat is verliefdheid? Wie vinden we aantrekkelijk? Is de mens van nature monogaam? Hoe komt het dat er zoveel relatieproblemen zijn en wat maakt dat we er vaak over piekeren?

Nieuwsbrief
Wilt u een ander ook een plezier doen met deze uitnodiging? Vertel of stuur het door!.
Automatisch op de hoogte blijven van onze activiteiten?
U kunt zich aanmelden voor de Nieuwsbrief.

Wij wensen u veel lees- en kijkplezier.
Met vriendelijke groet,

Het Team 'DeLezing'

Henk te Gussinklo
Trix van de Poll
Desiré Blok
www.delezing.nl
info@delezing.nl

Desire and Give
www.desireandgive.nl
info@desireandgive.nl