Nieuwsbrief DeLezing: 23 mei 2015 – De Blije B, The Place To Be!

23 mei 2015

Beste Lezer,

Nog een paar dagen en dan spreekt Ronald Bernard donderdagavond 28 mei in Briellle, Kerkstraat 10,  over kansen en keuzemogelijkheden zodat wij onszelf kunnen bevrijden uit de huidige crisis in samenwerking met De Blije B.

N.a.v. deze avond kunt u uw eigen mening gefundeerd vormen over een Nederlandse respectvolle samenleving zonder handelswaar te zijn van het bankensysteem.

Het huidige bankensysteem is verre van duurzaam of rechtvaardig. Hoe komen we vrij en blij uit deze crisis zodat onze samenleving in Nederland vernieuwd verder kan met een perspectief voor onze kinderen en ouderen.

Tijdens de lezing laat  Ronald Bernard De Blije B zien hoe dit mogelijk is in een wereld van overvloed. Heeft u ook die Blije Drang naar Vernieuwing en leeft u ook in dat Bewustzijnsovervloed?

Mail dan deze Nieuwsbrief door.
Tot gauw.

AGENDA – Brielle 

Donderdagavond 28 mei in Brielle, 20:00-22:30 uur – Ronald Bernard – Vrij en Blij uit de crisis met een Nieuwe Bank. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Paul en Carla van der Veldt met 6 pakkende songs  

  • De lezing gaat over de noodzaak en uitzicht op positieve verandering, voorspoed, welzijn en dienstbaarheid voor ons allen.
  • Hoe maken we geld weer dienstbaar aan onze samenleving. 

De spreker en zangers dragen bij aan deze avond die weer in het teken staat van de goede doelen stichting Desire & Give (anbi status)

LINKS

Nieuwsbrief ontvangen

  • U wilt toch ook automatisch op de hoogte blijven van de laatste presentaties, workshops en cursussen?
  • Schrijf u dan nu in door middel van dit emailadres: info@delezing.nl
  • Wilt u een ander ook een plezier doen met deze uitnodiging? Vertel of stuur het door!.
  • Wilt u een link met ons delen? Stuur het ons op en wij delen het samen met u.

Met vriendelijke groet,
Het Team 'DeLezing'

Henk te Gussinklo
Trix van de Poll
Desiré Blok
www.delezing.nl
i
nfo@delezing.nl
Twitter
Facebook

Desire and Give
www.desireandgive.nl
info@desireandgive.nl