Nieuwsbrief DeLezing 2017: Nieuwtjes + AGENDA sept/okt

Heemstede, 6 augustus 2017

Beste Lezer(s),

Na een prettige vakantie zijn we weer terug op 'honk'. Jij nog niet? Geniet er dan nog lekker van.  
Zoals je van ons gewend bent, heeft DeLezing  weer SPREKERS bereid gevonden, belangeloos, een presentatie te verzorgen voor Desire & Give Voor en Door Mensen, het goede doel dat we al meer dan 7 jaar hoog in het vaaandel hebben.

Enthousiaste Sprekers delen graag hun nieuwe informatie met ons zodat we weer een breder overzicht krijgen over onze inzichten. Dit resulteert in een functioneler gebruik van het BewustZijn en vervolgens het ook kunnen 'leven'.

Dit allemaal zonder iemand op een voetstuk te plaatsen of afhankelijk te zijn.
Als thema's voeren de Sprekers aan:
bewustwording, persoonlijke groei, gezondheid, natuur en wetenschap

Enthousiaste Deelnemers die zich willen verbreden en daardoor verder willen voor een kleine bijdrage, zorgen dat de cirkel weer rond is. Tenslotte onze vuistregel luidt:
'Voor en Door Mensen' kunnen zorgdragen voor een heel andere wereld dan voorheen.
De Nieuwe Generatie zal hier zeker van profiteren.

Alvorens we hiermee starten, willen we je eerst op de hoogte brengen van enkele nieuwe disciplines, die in Nederland en in het buitenland een bescheiden voortrekkersrol spelen.

  • Doe je voordeel met de eerste 3 disciplines van: Dirk Zoutewelle, Jacqueline Lootsma en Ronald Conger.
  • Wij vervolgen dan weer met LINKS en AGENDA.

1Mijn Lichaam met aaanpassen voedingspatroon op basis van DNA Telegraaf 30.6.17

Bregtje de Boer – Reumapatiënt
Een chronische ziekte heeft vaak veel impact op de levenskwaliteit van een mens. Een aangepast voedingspatroon op basis van je eigen DNA kan die impact beperken.

Een pot met augurken opendraaien of een mailtje tikken. Het zijn alledaagse dingen die we met vanzelfsprekendheid doen, maar wat als dat niet meer kan? Het overkwam Bregtje de Boer (57). “Ik kon geen simpel mailtje meer tikken. Ik lag op de bank met zes paracetamol per dag. Ik had veel pijn, kon niet lopen en ik kon me zelf niet omdraaien in bed. Ik werd aan- en uitgekleed door mijn echtgenoot. Ik heb heel veel gehuild.”

Diagnose
Al snel werd geconstateerd dat Bregtje reuma had: “Ik ben achttien jaar verpleegkundige geweest en ergens voelde ik de bui al hangen. Ik werkte in het weekend, in de avond en overdag. Daardoor was ik vaak zó moe.”

Door de zwaarte van de medicijnen en de bijwerkingen wilde Bregtje absoluut niet aan de reumaremmers en wilde dat hoe dan ook vermijden. Haar reumatoloog adviseerde haar te stoppen met het eten van aardappelen en op internet las ze over reumapatiënten die baat hebben bij het mijden van witmeelproducten.

Na deze aanpassing in haar eetpatroon merkte ze al snel dat haar lichaam daarop reageerde. Bregtje: “Voor mij was het helder dat ik door het aanpassen van mijn voeding iets kon veranderen, maar ik wist er vrijwel niks vanaf.”

Resultaat door DNA-onderzoek
Dat was voor haar het moment om de hulp van een expert erbij te halen. De bedrijfsarts stuurde Bregtje door naar Dirk Zoutewelle, DNA- en gezondheidsexpert. Op basis van een beetje speeksel is haar DNA onderzocht in het lab.

Sinds kort zijn het 120 snps, tests en voor de prijs van € 450,= bij CellCare, Dirk Zoutewelle.

Honderd genen gerelateerd aan Bregtje’s stofwisseling zijn geanalyseerd en aan de hand daarvan is een rapport opgesteld dat dienst doet als handleiding van haar lijf. Zo bleek dat bepaalde genen bijdragen aan een verhoogde ontstekingsgevoeligheid, waardoor verschillende voedingsmiddelen een negatieve invloed hebben op bepaalde herstelfuncties van Bregtje. Zij kreeg van Dirk daarom een voedingspatroon om bepaalde voedingsstoffen te mijden en andere juist te benadrukken.

“Ik voelde de kracht terugkeren in mijn lichaam en al snel kon ik weer alledaagse dingen doen''

Bregtje: “Mijn omgeving was in het begin wel heel kritisch, maar ik heb van tevoren goed met Dirk Cellcarehealthgroup besproken wat mogelijk is en wat niet. Ik moest de inname van zwavelrijke voedingsmiddelen zoals uien, prei, knoflook, broccoli, koolsoorten en dergelijke benadrukken. Suikers, dierlijke zuivel en varkensvlees moest ik juist vermijden.

Daarnaast kreeg ik voedingssupplementen, zodat ik op een dag geen vijf bananen en drie avocado’s hoefde te eten om aan een door Dirk voorgeschreven dagelijkse hoeveelheid van iets te komen. Ja, dat was in het begin best even wennen met koken.”

Het leven van Bregtje nu
Na drie maanden merkte Bregtje al resultaat: “Ik voelde de kracht terugkeren in mijn lichaam en al snel kon ik weer alledaagse dingen doen zoals een boodschappentas dragen en een bed verschonen.

Sterker nog, na vier maanden kwam ik met een positief resultaat terug bij mijn reumatoloog, reumaremmers hebben we kunnen vermijden! Ik ben zó dankbaar. Ik voel me herboren en fitter dan ooit! Ik heb weer zin in dingen.

Ook kan ik me weer concentreren en slaap ik beter dan ik ooit heb gedaan. Ik ben altijd een slechte slaper geweest maar nu niet meer.” Ze is er dan ook van overtuigd dat een voedingspatroon op basis van DNA-analyse een oplossing kan zijn voor veel mensen met een auto immuun ziekte, een chronische aandoening of iemand die psychisch is vastgelopen.

Kortom: iedereen die te horen heeft gekregen ‘er maar mee te moeten leren leven.’ Omdat Bregtje merkte dat er dingen veranderden in haar psychisch evenwicht, heeft ze besloten zich hierin bij te scholen. Ze geeft hier ook aandacht aan in ‘De Bregtje-methode’ een trainingsprogramma voor psychologen en therapeuten.
06-2017 SYLVIA BLAZER, nl.redactie@mediaplanet.com

Meer weten: +31 (0)341-743992

2. Jacqueline Lootsma – Wat is Aroma Freedom Technique, ook wel AFT genoemd?

 
 
 
 
Technique Practitioner, officieel gecertificeerd!

Aroma Freedom Technique (AFT) is een nieuwe manier om onze blokkades, die in de loop der jaren zijn ontstaan, op te heffen.
Het is ontwikkeld door Dr. Benjamin Perkus. Hij heeft zijn jarenlange ervaring als psycholoog en de verschillende technieken die hij daarbij gebruikte, samengevoegd met de kracht van de etherische oliën.
Aroma Freedom Technique (AFT) is een stappenplan om mensen te helpen als ze zijn vastgelopen in verschillende gebieden van hun leven. Negatieve gedachten, meningen, emoties, gebeurtenissen en oordelen, kunnen ons leven behoorlijk verstoren.
Door de Aroma Freedom Technique (AFT) worden deze blokkades duidelijk en losgelaten.
Het mooie is dat de etherische oliën ons helpen, via hun geur en door hun inwerking op de herinneringsplekken in ons hoofd (Amygdala en Hippocampus), oude herinneringen, gevoelens, emoties en negatieve gedachten die ons blokkeren, op te lossen en te veranderen in een positieve houding.
Het helpt u om uw intentie en doelen duidelijk te krijgen en negatieve gedachten en emotionele blokkades die u tegenhouden, los te laten. Hierdoor kan u grotere vrijheid en zelfvertrouwen ervaren.
AFT is een stap voor stap manier om negatieve gedachten, gevoelens en herinneringen duidelijk te krijgen. Deze zorgen ervoor dat we onze dromen en doelen niet bereiken. De etherische oliën van Young Living geven een permanente trigger om de shift te bewerkstelligen in hoe we onszelf zien. Daardoor kunnen we ons leven met meer openheid en vrijheid invullen.
D. Perkus werkt alleen met de etherische oliën van Young Living. Want die voldoen aan de puurheid en kwaliteit, om hun invloed op de juiste manier te laten ondersteunen in dit proces.
Wil je meer weten, dan weet je me te vinden: dolphindreams369@hotmail.com
 


 
3. Ronald Conger –  Spiergewrichtologie – 'Zorg voor uw  pijn & problemen aan spier, gewricht  en zenuw'


 

 90% van de bevolking krijgt in zijn  leven klachten aan rug, nek, armen,  benen of buik.
 Spiergewrichtologieis een  specialisme in eth behandelen van  deze en andere onverkaarbare  klachten die daaruit voortvloeien.
 

 Spiergewrichtologie – Onnodige  operaties of pijn, onnodig veel pillen  slikken terwijl je in Eindhoven  geholpen kan worden + TARIEVEN  Ronald Conger in Eindhoven

 Meer informatie: +31 (0) 625 17 47 77

L I N K S 

This might be true, use your 'common sense':

Werp alvast een blik op onze Agenda van de komende maanden september/oktober in Heemstede

  • 14 september : Rinno Heidstra Ziek door metalen, onder meer uit aluminium en borstkanker en nog veel meer
  • 12 oktober: Ronald Bernad – De Blije B – Baas in eigen Bank, voor welvaart en welzijn
  • 14 oktober: René Bos en Mirjam Stoof – familie opstellingen PLUS

NIEUWSBRIEF ONTVANGEN

  • Je wilt toch ook automatisch op de hoogte blijven van de laatste presentaties, workshops en cursussen?
  • Schrijf je dan nu in door middel van dit emailadres: info@delezing.nl
  • Wil je een ander ook een plezier doen met deze uitnodiging? Vertel of stuur het door!.
  • Wil je een link met ons delen? Stuur het ons op en wij delen het samen met jou.

Met vriendelijke groet,
Het Team 'DeLezing'

Trix van de Poll
Desiré Blok
+31(0) 622 686 750
www.delezing.nl
info@delezing.nl
Facebook

Charity Foundation 'Desire and Give'
www.desireandgive.nl
info@desireandgive.nl
Desiré Blok
+31(0) 622 686 750