Nieuwsbrief DeLezing 2 0 1 7: 21 januari – Terug in de Evolutie – Ronald Conger (Eindhoven) – Spiergewrichtologie

Heemstede, zaterdag 21 januari 2017
Beste Lezer,
 
2017 Jouw Topjaar!! Spiergewrichtologie Heb je daar wel eens van gehoord?

Ronald Conger (chiropractor) – Spiergewrichtologie – Zorg voor gezondheid

In afwachting van de lente en zomer kan jij al direct aan jezelf werken door met 4 tot 5 behandelingen, in een zeer korte tijd, je spier- en skeleteproblemen en de aanverwante organen op de korrel te nemen.

Hoe kan dat? 
Op zeer transparante wijze word je de behandeling, (en nog belangrijker) de oplossing voor pijn & problemen aangereikt mbt.:

Je zult merken dat de pijnen steeds meer afnemen of zelfs verdwijnen. De organen die altijd een directe natuurijke verbinding hebben zijn er ook bij gebaat.

Tijdens de behandeling leer je precies wat je nodig hebt om spieren te versterken en wat nodig is om ze te verlengen, enz.
Spier- en gewricht programma zal nauwkeurig voor je op maat worden gemaakt om fysieke behoeften, doelen en werk toe te passenen.

Sport situaties.
Je hebt geen speciale of dure apparatuur nodig om deze doelen te bereiken. Gewoon goed advies van de spier- en gewrichtspijn expert, Dr. Ronald. Conger!

Ronald (Amerikaan) weet, voelt en ziet als geen ander (meer dan 20 jaar ervaring) waar het in je lichaam beter kan door bijv. de Iliopsoas aan te pakken.
Deze unieke behandelmethode wordt alleen in de praktijk van Doctor Ronald Conger in Eindhoven gegeven.
 
Tarieven
De tarieven zijn zeer schappelijk en kunnen bij de verzekering ingediend worden.Tarieven

Meer informatie Praktijk in Eindhoven:
Tel: 040 243 3571
Email: spiergewrichtologie@hotmail.com
Zaterdags is de praktijk open.

"Ervaringen"
Lage rugpijn, pijn in de heup of in de benen. Als je met standaard behandelingen, zoals o.a. chiropractie, fysiotherapie en eventuele andere disciplines geen verbetering ziet, dan is de kans groot dat het probleem in de iliopsoas spier zit.
Iliopsias? Ja, die spier bestaat.
Het is een van de belangrijkste spieren voor de bewegingen van het lichaam. Helaas wordt deze spier zelden gezien als de oorzaak van pijn. Door een spiergewrichtologische behandeling, kan die pijn verholpen worden. Dokter Ronald E. Conger bestrijdt  zo snel mogelijk de klachten, zodat je weer kan genieten van het leven. Tijdens het eerste bezoek onderzoekt dokter Ronald E. Conger de iliopsoas spier,  het hoofd, de rug, nek, heupen en knieën. Om de klachten goed te behandelen, geeft hij als eerste een lichte massage om de spieren en botten voor te bereiden en hij strekt de spieren een aantal keren, zet het bekken en andere botten recht en vervolgens leert hij de patiënt deze zelf te strekken, zodat ze recht blijven zitten en niet altijd gekraakt hoeven te worden.

Dokter Conger is een Amerikaanse chiropractor, die met een eigen onderzoek een doorbraak heeft geforceerd in zijn vakgebied. Als enige deed hij onderzoek naar de iliopsoas spier. Deze voor velen onbekende spier is volgens Conger vaak de oorzaak van lichamelijke klachten aan hoofd,  nek,  rug, heupen en knieën. Dokter Conger boekt veel succes met zijn unieke behandelmethode waardoor bekende sterren zoals Mel Gibson en John de Mol, tot zijn klantenkring behoren. Door zijn praktijk in Eindhoven is dokter Conger nu voor iedereen bereikbaar.
In 2003 is bij mij een hernia geconstateerd. Ik heb veel behandelingen gehad in België en dankzij die pijnbestrijding was ik weer even van de pijn af. Maanden later kwam de pijn weer terug. In 2005 ben ik in België geopereerd. De uitstraling naar mijn been was weg, dat was een goed teken, maar de pijn in mijn rug bleef ik houden. Toe las ik over Dr. Conger. Ik heb nu drie behandelingen erop zitten en heb bijna geen pijn meer.” “Jarenlang had ik last van mijn rug. Bijna al die jaren heb ik therapie gehad, alles hielp maar even. Na zes behandelingen bij Dr. Conger ben ik genezen. Ik had 8 cm bekkenverschil. Na de 2e behandeling stonden mijn bekken weer recht. Voor mij nooit geen andere therapie meer Bedankt Dr. Conger Ik hoop dat hij in Nederland blijft.

DELEN vanuit goede ervaringen – Deel jij ook?

Als organisator van DeLezing en goede doelen stichting Desire & Give wil ik ook na mijn 64ste graag gezond en prettig verder kunnen. Zeker met de gedachten dat onze verzorgingsmaatschapppij op zijn 'gat' ligt.
 
Gezondheid overkomt je bijna nooit….voor pathologie ontstaat, is fysiologie ontregeld.
Je bent ongemerkt vergiftigd en daardoor onbegrepen ziek.

Wanneer Grijp jij zelf in nu het nog kan?

 
AGENDA – DeLezing – Heemstede – Februari 2017
 
Donderdagavond 9 februari 20:00- 22:30 uur – Bert Heintzberger
Met het loskoppelen op universitair niveau van tandheelkunde met de traditionele geneeskunde is een grote fout gemaakt. Hiermee is de mond los komen te  staan van de rest van het lichaam en is tandheelkunde geworden tot een technisch vak.
 
Zondagmiddag 19 februari 13:30-16:00 uur – Jacqueline Lootsma
De Kracht van Geuren
Essentiële oliën kunnen hun invloed hebben op ons lichaam, emoties en spiritueel nivo, ze werken kalmerend of opwekkend.
Geuren hebben een grote invloed op ons. Als je iets ruikt, kunnen er meteen herinneringen omhoog komen uit het verleden.
Met jouw steun kunnen we weer onze medemens van dienst zijn. Samen staan we sterker.
 
L I N KS
Nieuwsbrief ontvangen
  • Je wilt toch ook automatisch op de hoogte blijven van de laatste presentaties, workshops en cursussen?
  • Schrijf je dan nu in door middel van dit emailadres: info@delezing.nl
  • Wil je een ander ook een plezier doen met deze uitnodiging? Vertel of stuur het door!.
  • Wil je een link met ons delen? Stuur het ons op en wij delen het samen met jou.
Met vriendelijke groet,
Het Team 'DeLezing'

Matthijs van de Stroom
Trix van de Poll
Desiré Blok
+31(0) 622 686 750
www.delezing.nl
info@delezing.nl

Facebook

'Desire and Give'
www.desireandgive.nl
info@desireandgive.nl

Desiré Blok
+31(0) 622 686 750