Nieuwsbrief DeLezing 2 0 1 6: Oudejaarsdag – Info.

Heemstede, vrijdag 31 december 2016

Beste Lezer,

Oliebollen, non-alcoholics, spiritualiën en vuurwerk naar wens staan bijna allemaal weer tot onze beschikking. Met als doel het oude jaar uit te luiden en 2017 te verwelkomen.

Op naar een nieuw jaar waar we weer de mogelijkheid nemen om vanuit eigen kracht, beheersing en de verantwoordelijkheid daarover universele liefde te 'leven'.

Steeds minder inhoudloze woorden en daden maar respect, creativeve inzet voor en door de mens, met betreking tot dier en onze leefomgeving.
Universele Wetten zijn onontkoombaar: Tijdloos, Onbegrenst, Oneindig.

Mede door jullie donaties heeft de Stichting o.a. kinderen in Nederland kunnen bijstaan in moeilijke tijden. Namens het Team van DeLezing en Stichting Desire & Give danken wij jullie uit de grond van ons hart. Ons mottto: Voor Mensen, Door Mensen

Wij allen gaan van het standpunt uit dat betrokkenheid altijd leidt tot samen verbinden, creëren en delen, uiteraard zonder daar iets voor terug te vragen.

Veel deelnemers en bekende sprekers hebben belangeloos lezingen gehouden en gedoneerd, waaronder:
Martijn van Staveren, CellCare, Alfred Hobbelink, De Blije B., Willem Middelkoop, Jan Kieft, Rinno Heidstra, Shirley Bergeron, Frank Hoogerbeets, Onno Nieveen, Susanne van de Kamp de Villandry, Margaret Mulder, Rob Brockhus, Saskia Bosman, Evert Jan Beverwijk, FLOWW straling, Johannna Kleipool, Samyra van Roy, Ard Pisa, Erna Zuidhoek, Michiel Koperdraat, Hayo Bol, Hans de Back, Jan van der Heide.

OOK in 2 0 1 7 hebben we jullie steun hard nodig.
Denk je tijdens het maken van je testament ook aan Desire & Give? 

Dank alvast voor je donatie, want die wordt altijd op prijs gesteld.
IBAN: NL10 INGB 0004 4605 79 t.n.v. Desire & Give te Voorhout 

Het Team DeLezing en Desire & Give wensen je een goed uiteinde en een fantastische

DOORSTROMING  in 2 0 1 7.

 
 

L I N KS

YOUTUBE-FACEBOOK en andere media –  Maak er optimaal gebruik van. Inzicht is tegenwoordig hard nodig want alle info is voor iedereen, tot op heden, nog beschikbaar. Hoe je het ook moge intrepreteren, word wakker of blijf wakker!

  • Nep-nieuws, de nieuwe MSM-mediacampagne – Irma Schiffers –
    Nep-Nieuws Is van alle tijden en er valt ook aan te verdienen. Gewooon het spiegelbeeld van de reguliere media. Zolang we deze planeet blijven bewonen komt het iedere keer were terug en dan in een ander jasje gestoken. Wakker worden mensen. Sta in je eigen kracht en blijf toeschouwer want dan valt het mee. Heeft altijd met bewustwording te maken. Universele wetten zijn onontkoombaar. 
  • World's biggest vacuum chamber – BBC
    Als u een bowlingbal en een veertje laat vallen, dan zult u niet gek staan te kijken als de bowlingbal eerder beneden komt. Maar als we de omstandigheden veranderen, wat is dan de winnaar? Stel even, we houden zwaartekracht intact, maar we halen de lucht weg. In die omstandigheden, wat gaat er dan gebeuren? Weet u het al? De bowlingbal weegt enkele kilo’s het veertje weegt bijna niets. Trekt de zwaartekracht harder aan de zware bowlingbal? Heeft het feit dat de lucht weg is gevolgen voor de snelheid waarmee de objecten vallen. U ziet hier de video die het u laat zien.

 

Desire & Give + DeLezing platvorm voor Desire & Give
Met jouw steun kunnen we weer onze medemens van dienst zijn. Samen staan we sterker.

Nieuwsbrief ontvangen

  • Je wilt toch ook automatisch op de hoogte blijven van de laatste presentaties, workshops en cursussen?
  • Schrijf je dan nu in door middel van dit emailadres: info@delezing.nl
  • Wil je een ander ook een plezier doen met deze uitnodiging? Vertel of stuur het door!.
  • Wil je een link met ons delen? Stuur het ons op en wij delen het samen met jou.

Met vriendelijke groet,
Het Team 'DeLezing'

Matthijs van de Stroom
Trix van de Poll
Desiré Blok
+31(0) 622 686 750
www.delezing.nl
info@delezing.nl

Facebook

'Desire and Give'
www.desireandgive.nl
info@desireandgive.nl

Desiré Blok
+31(0) 622 686 750