Nieuwsbrief DeLezing 2 0 1 6 – Frank Hoogerbeets en Rinno Heidstra, belangrijke informatie

Zaterdag 16 januari 2016
Beste Lezer,

De presentatie van Martijn van Staveren afgelopen woensdagavond was weer met een diepgang zodat we heel duidelijk verder kunnen werken aan onze unieke zoektocht in het dagelijks leven. Tenslotte geven Hoofd- en Hartbewustzijn-Participatie ons verduidelijking.

'U kunt zich weer aanmelden voor zijn nieuwe presentatie op 7 februari, de 1ste reeks van de nieuwe reeks: deel 5 t/m 8 over Buitenaardse Contacten'.
Martijn van Staveren – Het ontwaken van ons Intergalactische HART BEWUSTZIJN
 

 • Frank Hoogerbeets bekend van zijn aardbeving-inzichten zal ZONDAGMIDDAG 17 januari ons op de hoogte brengen van het belangrijke nieuws dat ons diep zal treffen.
  Rond ons en in  ons lichaam vinden vele aardbevingen plaats. Deze hebben ook o.a. te maken met de nieuwe tijd; en wat  kunnen we er zelf mee.
 • Rinno Heidstra,  Heilpraktiker en Natuurkundigtherapeut. Wegens groot succes kunt u zich weer aanmelden voor de  Infraroodthermografie Meetdagen.
  Borst- en prostaatkanker, het immuunsysteem en vele andere elementen
  in het lijf worden inzichtelijk gemaakt.

  Meetdagen in Heemstede:
  Vrijdag 4 en 25 maart: 10:00 – 18:00 uur INFO —-KLIK HIER

 • Bellen: 053 475 02 30
  rinno@celherstelconcept.nl

  Vrijdagavond 22 januari zal de breed georiënteerde Rinno graag u weer van belangrijke informatie voorzien. U bent er toch ook!

 • DeLezing/Desire & Give
  Komende tijd gaan we graag een samenwerking aan met andere organisaties/websites die ook hun Krachten bundelen en willen DELEN zonder een nieuwe organistie op te starten.
  Zij die vertrouwen in zichzelf hebben en in hun autoriteit staan, zijn een voorbeeld voor hun achterban. Doet u ook mee?
  Neem gerust contact met ons op. info@delezing.nl
Onze uitgebreide  AGENDA 2016 vindt u hieronder en verder nog onze aanbevolen LINKS.
 
OVERZICHT  AGENDA 2016 KLIK HIER
 
 
 
LINKS
 •  Wilders is een mol
  Geert Wilders heeft een Nederlands-Indische vader en een Joodse moeder. Daarmee is hij, religieus gezien, ook zelf Joods. In 1984 is hij naar eigen zeggen (flink aangeschoten aan een VVD-Kerstdiner in 1991) tijdens zijn verblijf in een kibboets in Israël gerekruteerd door de Israëlische Geheime Dienst, waarschijnlijk via de zionistische organisatie AIPAC. Deze club steunt hem nog steeds financieel. Wilders heeft in die jaren een zware opleiding bij de Mossad gehad en een Israëlisch paspoort gekregen. Grappig dat uitgerekend hij van leer trekt tegen Tweede Kamervoorzitster Khadija Arib vanwege HAAR dubbele nationaliteit, Nederlands en Marokkaans. Zijn tweede, Hongaars-Joodse vrouw Krisztina werkt (volgens hemzelf) ook voor de Mossad, in de dagelijkse praktijk voor het beruchte medicijnconcern Pfizer.
  E.e.a. werd in 2010 verklaard door een vroegere fractiemedewerkster van de VVD-fractie, mevrouw M.B. Kwint-de Roos, gesteund door haar man J. Kwint. Hendrick Smit (aanbevolen filmpjes!) laat op YouTube hun ondertekende verklaring zien, die indertijd door de BVD in een dode la is gelegd.

  KRO Reporter toont aan dat de PVV gerund wordt als een Maffia-organisatie en als een geheime dienst met zwijgplicht. Wilders’ politieke visie wordt op diverse plaatsen helder uit de doeken gedaan.
  Zijn schijnheiligheid echter nauwelijks. Geert is namelijk zogenaamd anti-Europa maar vorig jaar probeerde hij wel zelf op een dik betaalde zetel in het Europarlement te komen. Opportunistisch heeft hij toen ook een deal gesloten met het Franse antisemitische Front National. De PVV stemt op alle mogelijke fronten rechts en asociaal, maar weet juist sociaal zwakkeren aan zich te binnen met anti-Arabische propaganda.
  Wie van de reguliere media durft dit verharde ventje, deze seculier-liberale zionistische beroepsacteur te confronteren met deze duistere informatie? Of zien we in 2017 na de verkiezingen een meerderheidskabinet met VVD en PVV verschijnen?

Nieuwsbrief ontvangen

 • U wilt toch ook automatisch op de hoogte blijven van de laatste presentaties, workshops en cursussen?
 • Schrijf u dan nu in door middel van dit emailadres: info@delezing.nl
 • Wilt u een ander ook een plezier doen met deze uitnodiging? Vertel of stuur het door!.
 • Wilt u een link met ons delen? Stuur het ons op en wij delen het samen met u.

Met vriendelijke groet,
Het Team 'DeLezing'

Henk te Gussinklo
Trix van de Poll
Desiré Blok
www.delezing.nl
info@delezing.nl

Facebook

Desire and Give
www.desireandgive.nl
info@desireandgive.nl