Nieuwsbrief DeLezing 14 juli 2014

Maandag 14 juli 2014

Beste Lezer,

Wij gaan 6 weekjes even onszelf opladen aan de zon.
21 September zijn we weer terug.
Tot die tijd ontvangt u 1x per maand onze nieuwsbrief met LINKS.

Vervolgens starten wij met een nieuw programma en zien u dan ook weer graag terug in: Heemstede
Stormvogelweg 1
2106 AR 
+31(0)6 22 686 750

LINKS – Samen kunnen we veranderingen teweeg brengen, doe je ook mee?

 • Met Foodwatch blijf je op de hoogte wie je nu weer met een slimme truc van je gezondheid afhoudt. Laat je dat toe?
  http://www.foodwatch.org/nl/
 • Glutenvrij; hoe meer verschillende bedrijven en producten ons wordt aangeboden hoe meer we een eigen keuze kunnen maken met optimale resultaten. Vraag uw reformhuis om deze producten naar Nederland te halen. Het heeft ook jaren geduurd voordat Boekweit (crackers), Quinoa en Gierst werden geaccepteerd en verkocht.
 • http://www.orgran.com/home
 • Narcissism
  People who suffer from Narcissism – will never give up their power or control. It is up to us( you)… to tell them the rules. Since the politicians themselves, in Canberra, brought it up that the Age of Entitlements is over.

The author is asking each addressee to forward this email to a minimum of twenty people on their address list; in turn ask each of those to do likewise.
At least 20 if you can. In three days, most people in Australia will have this message.
This is one idea that really should be passed around because the rot has to stop somewhere.
Proposals to make politicians and bureaucrats shoulder their share of the weight now that the Age of Entitlement is over.
                    

 1. Scrap political pensions.
  Politicians can purchase their own retirement plan, just as most other working  Australians are expected to do.
 2. Retired politicians (past, present & future) participate in Centrelink
  A Politician collects a substantial salary while in office but should receive no salary when they're out of office. Terminated politicians under 70 can go get a job or apply for Centrelink unemployment benefits like ordinary Australians.Terminated politicians under 70 can negotiate with Centrelink like the rest of the Australian people.
 3. Funds already allocated to the Politicians' retirement fund be returned immediately to Consolidated Revenue.
  This money is to be used to pay down debt they created which they expect us and our grandchildren to repay for them.
 4. Politicians will no longer vote themselves a pay raise. Politicians pay will rise by the lower of, either the CPI or 3%.
 5. Politicians lose their privileged health care system and participate in the same health care system as ordinary Australian people.
  i.e. Politicians either pay for private cover from their own funds or accept ordinary Medicare.
 6. Politicians must equally abide by all laws they impose on the Australian peole.
 7. All contracts with past and present Politicians men/women are void effective 31/12/14.
  The Australian people did not agree to provide perks to Politicians, that burden was thrust upon them.
  Politicians devised all these contracts to benefit themselves.
  Serving in Parliament is an honour not a career.
  The Founding Fathers envisioned citizen legislators, so our politicians should serve their term(s), then go home and back to work.                
  If each person contacts a minimum of twenty people, then it will only take three or so days for most Australians to receive the message. Don't you think it's time?

THIS IS HOW YOU FIX Parliament and help bring fairness back into this country!

Met vriendelijke groet,

Het Team 'DeLezing'
Henk te Gussinklo
Trix van de Poll
Desiré Blok
www.delezing.nl
info@delezing.nl
Desire and Give
www.desireandgive.nl
info@desireandgive.nl

 

Het is van belang dat u zich kan blijven bedienen van medicatie en
voedingssupplementen, wanneer uw gezondheid daar behoefte aan heeft.

Mede door de tunnelvisie van minister Schippers wordt de vrijheid van
medicatiekeuze beperkt tot regulier farmaceutische rommel, waarvan uit
dubbelblind testen blijkt, dat slechts 3% van de aangeboden reguliere
medicijnen hun werk doen, de rest veroorzaakt meer ellende dan u al heeft.
————————-

Slikken we dit nog?

De Volkskrant 17 december 2013 : ´Voedingssupplement heeft echt geen enkel effect op gezondheid’. De krant haalt vier vooraanstaande Amerikaanse en Britse artsen aan die dit stellen in een commentaar in de Annals of Internal Medicine. Zij baseren hun opvatting op drie recente onderzoeken, die werden gepubliceerd in hetzelfde blad. In de drie onderzoeken werd gebruikgemaakt van de onderzoeksmethode  het gerandomiseerde placebogecontroleerde, dubbelblinde onderzoek (clinical trials) en de meta-analyse.

Echter wanneer geprobeerd wordt met deze methoden de effectiviteit van voedingssupplementen aan te tonen, zeker waar het preventie betreft, dan zal dat nooit lukken. Eenvoudigweg omdat deze methode een fout meetinstrument is om dit te willen meten. Al jarenlang is hier discussie over, maar deze artsen maken blijkbaar toch graag weer gebruik van deze ondeugdelijke methode. Deze methodieken zijn als meetinstrument ontworpen voor geneesmiddelen, niet voor voedingssupplementen.
Daar staat tegenover dat dit jaar in de Verenigde Staten een rapport verscheen van de onafhankelijke organisatie Precision Health Economics die wordt geleid door hoogleraren van topuniversiteiten. Gekeken werd naar de invloed van voedingssupplementen op het ziekenhuisverblijf. Het bleek dat voedingssupplementen een aanzienlijk korter ziekenhuisverblijf en een kleinere kans op een heropname betekenden. Hun conclusie: met iedere ‘suppletie-dollar’ kan bijna 53 dollar op de totale gezondheidskosten worden bespaard.
De Volkskrant heeft destijds NIETS gemeld over dit opzienbarende onderzoek en bericht blijkbaar liever over de mening van ‘vier vooraanstaande Amerikaanse en Britse artsen’ die hun mening baseren op metingen met een fout meetinstrument.
Dr. Gert E. Schuitemaker, 17 december 2013 : http://www.ortho.nl/orthomoleculair-blog/nieuws/2013/fout-meetinstrument/

———–
Je moet het zo zien Selenium E heeft E in zich, alleen die e wordt gebruikt als antioxidant. Heel vaak gebruiken we bij Solaray geen E’s maar gebruiken mineralen zelf. Om dus te zorgen dat er geen oxides ontstaan. Dus wij vervangen eigenlijk de 2 elementen: 1. Wij hebben een liquim machine, dus we maken eerst alles vloeibaar waardoor er geen ruimte tussen de kristallen ontstaat en dus ook geen oxides. Alleen als je verschillende stoffen door elkaar heen doet dan heb je heel vaak dat er ruimte ontstaat. En die ruimte mag er niet zijn en dan gebruiken we een draagstof om te zorgen dat ze aan elkaar gekleefd blijven zodat er geen oxides tussen kan komen. En dat heb je met die Etjes die gebruiken we heel vaak omdat die E hebben een hele hoge viscositeit, dat is een vetstof, en die houdt heel veel stoffen vast.

En is dus ook een antioxidant , dus als je een fietsstuur hebt gepoetst en dan zie je het weer roestig worden. Dan smeer je er weer vitamine E er over heen dan zul je zien dat het niet zal gaan roesten. Dan sluit die af en dat is hetzelfde als vaseline wat ze ook gebruiken. Dus er zijn heel veel stoffen waar het lijkt  een beetje dat er het zelfde inzit maar dat is absoluut niet van toepassing.

——————
Ik krijg zeer regelmatig mailtjes binnen over wat er allemaal mis is in onze maatschappij. Ik ben het daar helemaal mee eens en het is goed dat steeds meer mensen zich hiervan bewust worden. Maar als je dit eenmaal hebt gezien, is het mijns inziens tijd voor een nieuwe stap in je eigen bewustzijnsgroei: het inzicht dat wij onszelf niet vrij kunnen pleiten. Dat we niet horen bij de 1% rijkste en machtigste mensen ter wereld, houdt niet in dat we geen verantwoordelijkheid dragen voor het systeem zoals het is. Het systeem zit in ons allemaal, wij scheppen het aan de lopende band en houden het in stand. Immers wij zijn allemaal gehecht aan ons huis, onze auto, onze kinderen, onze baan… We hebben de illusie dat we dit "bezitten"…

Een paar maanden geleden hoorde ik op het nieuws, dat de Aboriginals geen woord hadden voor "eigendom", ze kenden het begrip "iets bezitten" gewoonweg niet. Op dat moment realiseerde ik me dat het principe van iets "bezitten" de oorsprong is van het hele systeem zoals het nu is. Als we immers niets 'bezitten", kunnen we ook niets "verliezen", dan hebben we geen verzekeringen nodig, hoeven we niet bang te zijn voor diefstal, hoeven we niet alles te controleren en is er dus veel minder angst, jaloezie, ijverzucht, strijd, haat en nijd, achterdocht, etc. We zouden in dat geval alles gebruiken wanneer we het nodig hadden en het weg zetten als we ermee klaar waren.
Zo'n maatschappij wordt beschreven in het boek: "Buitenaardse beschaving" van Stefan Denaerde. Ik heb een jaar of 20 geleden voor het eerste gelezen en was er zeer van onder de indruk. Toen al zag ik er veel waarheid hierin.

Wat wij doen in het klein, doen de groten van deze wereld in het groot, maar het is hetzelfde. Als wij dus het systeem willen veranderen, dan zullen we eerst deze eigenschappen en overtuigingen in onszelf moeten veranderen. We zullen de duisternis in onszelf moeten vervangen door licht, de angst door liefde, de hebzucht door onbeperkt delen en de jaloezie en achterdocht door begrip en compassie. Dus weg patenten, bescherming van de "eigen" ideeën, etc. Delen, delen, delen, is het devies, met iedereen, ongeacht hun percepties, (geloofs)overtuigingen, intenties, beroep, nationaliteit, etc. Alles wat deze aarde voortbrengt, inclusief de ideeën die via de mens ontstaan, is in principe ten bate van iedereen. Alles moet gedeeld worden, zelfs met de mensen die het bloed onder je nagels vandaan halen. Dat ze dat doen ligt immers niet aan hen, het ligt aan jou zelf… Zie ook http://www.levensbewustzijn.nl/page19.php

Hoe je dit kunt bereiken, wordt heel mooi uitgelegd door spiritueel leraar en tantrisch meester Barry Long:  http://www.barrylong.org/index.shtml
Een groot aantal van zijn video's en audio's zijn via youtube te beluisteren, je kunt een aantal links vinden op mijn site: http://www.levensbewustzijn.nl/page46.php

Eugenie van Ruitenbeek en Jan Nouwen houden zich al ruim 5 jaar intensief bezig met de inzichten en de leringen van Barry Long. Zij leven volgens deze principes en voeden hun kinderen ook zo op. Aanstaande zaterdag zullen zij hierover een lezing geven:

Namens het Team van DeLezing wensen wij u  prettige feestdagen en in 2012 het uniek gebruik van ons BewustzijnsOvervloed.

Ook willen wij u allen hartelijk danken voor uw steun en vertrouwen in het afgelopen jaar door deelname aan de presentaties en de te ontvangen donaties.

De feestdagen zijn voorbij en wij doen nogmaals een beroep op uw ruimhartigheid voor de Voedselbank. Weet en of kent u iemand voor de volgende actie:

De organisatie  DeLezing start het nieuwe seizoen in september weer met bewwustzijnsverruimende presentaties.
Meer informatie zie onze Agenda.

De opbrengst wordt zoals u van ons gewend bent, omgezet in produkten voor de projecten waar wij achter staan, zie www.desireandgive.nl!
Als Stichting zijn we geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Bij de belastingdienst zijn we aangemerkt als een ANBI: een algemeen nut beogende instelling. Dit betekent dat giften aan de stichting aftrekbaar zijn bij de belasting

Het is van belang dat u zich kan blijven bedienen van medicatie en<br />
voedingssupplementen, wanneer uw gezondheid daar behoefte aan heeft.<br />
<br />
Mede door de tunnelvisie van minister Schippers wordt de vrijheid van<br />
medicatiekeuze beperkt tot regulier farmaceutische rommel, waarvan uit<br />
dubbelblind testen blijkt, dat slechts 3% van de aangeboden reguliere<br />
medicijnen hun werk doen, de rest veroorzaakt meer ellende dan u al heeft.<br />
————————-<br />
<br />
Slikken we dit nog?<br />
<br />
<br />
De Volkskrant 17 december 2013 : &acute;Voedingssupplement heeft echt geen enkel effect op gezondheid&rsquo;. De krant haalt vier vooraanstaande Amerikaanse en Britse artsen aan die dit stellen in een commentaar in de Annals of Internal Medicine. Zij baseren hun opvatting op drie recente onderzoeken, die werden gepubliceerd in hetzelfde blad. In de drie onderzoeken werd gebruikgemaakt van de onderzoeksmethode&nbsp; het gerandomiseerde placebogecontroleerde, dubbelblinde onderzoek (clinical trials) en de meta-analyse.<br />
<br />
Echter wanneer geprobeerd wordt met deze methoden de effectiviteit van voedingssupplementen aan te tonen, zeker waar het preventie betreft, dan zal dat nooit lukken. Eenvoudigweg omdat deze methode een fout meetinstrument is om dit te willen meten. Al jarenlang is hier discussie over, maar deze artsen maken blijkbaar toch graag weer gebruik van deze ondeugdelijke methode. Deze methodieken zijn als meetinstrument ontworpen voor geneesmiddelen, niet voor voedingssupplementen.<br />
Daar staat tegenover dat dit jaar in de Verenigde Staten een rapport verscheen van de onafhankelijke organisatie Precision Health Economics die wordt geleid door hoogleraren van topuniversiteiten. Gekeken werd naar de invloed van voedingssupplementen op het ziekenhuisverblijf. Het bleek dat voedingssupplementen een aanzienlijk korter ziekenhuisverblijf en een kleinere kans op een heropname betekenden. Hun conclusie: met iedere &lsquo;suppletie-dollar&rsquo; kan bijna 53 dollar op de totale gezondheidskosten worden bespaard.<br />
De Volkskrant heeft destijds NIETS gemeld over dit opzienbarende onderzoek en bericht blijkbaar liever over de mening van &lsquo;vier vooraanstaande Amerikaanse en Britse artsen&rsquo; die hun mening baseren op metingen met een fout meetinstrument.<br />
Dr. Gert E. Schuitemaker, 17 december 2013 : http://www.ortho.nl/orthomoleculair-blog/nieuws/2013/fout-meetinstrument/<br />
<br />
<br />
———–<br />
Je moet het zo zien Selenium E heeft E in zich, alleen die e wordt gebruikt als antioxidant. Heel vaak gebruiken we bij Solaray geen E&rsquo;s maar gebruiken mineralen zelf. Om dus te zorgen dat er geen oxides ontstaan. Dus wij vervangen eigenlijk de 2 elementen: 1. Wij hebben een liquim machine, dus we maken eerst alles vloeibaar waardoor er geen ruimte tussen de kristallen ontstaat en dus ook geen oxides. Alleen als je verschillende stoffen door elkaar heen doet dan heb je heel vaak dat er ruimte ontstaat. En die ruimte mag er niet zijn en dan gebruiken we een draagstof om te zorgen dat ze aan elkaar gekleefd blijven zodat er geen oxides tussen kan komen. En dat heb je met die Etjes die gebruiken we heel vaak omdat die E hebben een hele hoge viscositeit, dat is een vetstof, en die houdt heel veel stoffen vast.<br />
<br />
En is dus ook een antioxidant , dus als je een fietsstuur hebt gepoetst en dan zie je het weer roestig worden. Dan smeer je er weer vitamine E er over heen dan zul je zien dat het niet zal gaan roesten. Dan sluit die af en dat is hetzelfde als vaseline wat ze ook gebruiken. Dus er zijn heel veel stoffen waar het lijkt&nbsp; een beetje dat er het zelfde inzit maar dat is absoluut niet van toepassing.<br />
<br />
<br />
——————<br />
Ik krijg zeer regelmatig mailtjes binnen over wat er allemaal mis is in onze maatschappij. Ik ben het daar helemaal mee eens en het is goed dat steeds meer mensen zich hiervan bewust worden. Maar als je dit eenmaal hebt gezien, is het mijns inziens tijd voor een nieuwe stap in je eigen bewustzijnsgroei: het inzicht dat wij onszelf niet vrij kunnen pleiten. Dat we niet horen bij de 1% rijkste en machtigste mensen ter wereld, houdt niet in dat we geen verantwoordelijkheid dragen voor het systeem zoals het is. Het systeem zit in ons allemaal, wij scheppen het aan de lopende band en houden het in stand. Immers wij zijn allemaal gehecht aan ons huis, onze auto, onze kinderen, onze baan&hellip; We hebben de illusie dat we dit &quot;bezitten&quot;&hellip;<br />
<br />
Een paar maanden geleden hoorde ik op het nieuws, dat de Aboriginals geen woord hadden voor &quot;eigendom&quot;, ze kenden het begrip &quot;iets bezitten&quot; gewoonweg niet. Op dat moment realiseerde ik me dat het principe van iets &quot;bezitten&quot; de oorsprong is van het hele systeem zoals het nu is. Als we immers niets &#39;bezitten&quot;, kunnen we ook niets &quot;verliezen&quot;, dan hebben we geen verzekeringen nodig, hoeven we niet bang te zijn voor diefstal, hoeven we niet alles te controleren en is er dus veel minder angst, jaloezie, ijverzucht, strijd, haat en nijd, achterdocht, etc. We zouden in dat geval alles gebruiken wanneer we het nodig hadden en het weg zetten als we ermee klaar waren.<br />
Zo&#39;n maatschappij wordt beschreven in het boek: &quot;Buitenaardse beschaving&quot; van Stefan Denaerde. Ik heb een jaar of 20 geleden voor het eerste gelezen en was er zeer van onder de indruk. Toen al zag ik er veel waarheid hierin.<br />
<br />
<br />
Wat wij doen in het klein, doen de groten van deze wereld in het groot, maar het is hetzelfde. Als wij dus het systeem willen veranderen, dan zullen we eerst deze eigenschappen en overtuigingen in onszelf moeten veranderen. We zullen de duisternis in onszelf moeten vervangen door licht, de angst door liefde, de hebzucht door onbeperkt delen en de jaloezie en achterdocht door begrip en compassie. Dus weg patenten, bescherming van de &quot;eigen&quot; idee&euml;n, etc. Delen, delen, delen, is het devies, met iedereen, ongeacht hun percepties, (geloofs)overtuigingen, intenties, beroep, nationaliteit, etc. Alles wat deze aarde voortbrengt, inclusief de idee&euml;n die via de mens ontstaan, is in principe ten bate van iedereen. Alles moet gedeeld worden, zelfs met de mensen die het bloed onder je nagels vandaan halen. Dat ze dat doen ligt immers niet aan hen, het ligt aan jou zelf&hellip; Zie ook http://www.levensbewustzijn.nl/page19.php<br />
<br />
Hoe je dit kunt bereiken, wordt heel mooi uitgelegd door spiritueel leraar en tantrisch meester Barry Long:&nbsp; http://www.barrylong.org/index.shtml<br />
Een groot aantal van zijn video&#39;s en audio&#39;s zijn via youtube te beluisteren, je kunt een aantal links vinden op mijn site: http://www.levensbewustzijn.nl/page46.php<br />
<br />
Eugenie van Ruitenbeek en Jan Nouwen houden zich al ruim 5 jaar intensief bezig met de inzichten en de leringen van Barry Long. Zij leven volgens deze principes en voeden hun kinderen ook zo op. Aanstaande zaterdag zullen zij hierover een lezing geven:<br />
<br />
<br />
<br />
Namens het Team van DeLezing wensen wij u&nbsp; prettige feestdagen en in 2012 het uniek gebruik van ons BewustzijnsOvervloed.<br />
<br />
Ook willen wij u allen hartelijk danken voor uw steun en vertrouwen in het afgelopen jaar door deelname aan de presentaties en de te ontvangen donaties.<br />
<br />
De feestdagen zijn voorbij en wij doen nogmaals een beroep op uw ruimhartigheid voor de Voedselbank. Weet en of kent u iemand voor de volgende actie:<br />
<br />
<br />
De organisatie&nbsp; DeLezing start het nieuwe seizoen in september weer met bewwustzijnsverruimende presentaties.<br />
Meer informatie zie onze Agenda.<br />
<br />
De opbrengst wordt zoals u van ons gewend bent, omgezet in produkten voor de projecten waar wij achter staan, zie www.desireandgive.nl!<br />
Als Stichting zijn we geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Bij de belastingdienst zijn we aangemerkt als een ANBI: een algemeen nut beogende instelling. Dit betekent dat giften aan de stichting aftrekbaar zijn bij de belasting<br />
Beste Lezers,

DeLezing<div style="text-align: right;">
Zondag 27 april 2014</div>
Beste Lezer,<br />
<br />
Heeft u ook prettige Paasdagen gehad?<br />
<br />
<img align="" alt="" height="194" src="/uploads/cache/uploads/holy_crap.1024x768x0x0x0xx.jpg" style="border-width: 0px; border-style: solid;" width="250" /><br />
<br />
<br />
<strong>LINKS</strong><br />
<ul>
<li>
  <strong>Ad Broere – Wat bankiers zouden moeten weten</strong> <strong>en dus u ook om gerichte acties, stappen te zetten</strong><br />
  <a href="http://adbroere.nl/web/nl/artikelen/wat-bankiers-zouden-moeten-weten.php" target="_blank">http://adbroere.nl/web/nl/artikelen/wat-bankiers-zouden-moeten-weten.php</a></li>
</ul>
<ul>
<li>
  <strong>De Ommekeer – Rutte weet niet wat fractioneel reserve bankieren is.<br />
  Scroll en zie in slechts in 7 minuten een duidelijke uiteenzetting</strong><br />
  <a href="http://http://ommekeer-nederland.nl/rutte-weet-niet-wat-fractioneel-reserve-bankieren/" target="_blank">http://ommekeer-nederland.nl/rutte-weet-niet-wat-fractioneel-reserve-bankieren/</a></li>
</ul>
<ul>
<li>
  <strong>KESHE – Zijn avonturen als Messias in de 21ste eeuw</strong><br />
  <a href="http://pesn.com/2014/04/20/9602473_Mehran-Tavakoli-Keshe_Announces_He-is-Messiah/" target="_blank">http://pesn.com/2014/04/20/9602473_Mehran-Tavakoli-Keshe_Announces_He-is-Messiah/</a></li>
</ul>
<ul>
<li>
  <strong>Matias De Stefano als Indigokind geeft in het engels zijn inzichten over de aarde en mensheid</strong><br />
  <a href="https://www.youtube.com/watch?v=AGp5Faz01vs" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=AGp5Faz01vs</a></li>
</ul>
<ul>
<li>
  <strong>Darmkanker en de angstindustrie</strong><br />
  <a href="http://destentor.nl/algemeen/binnenland/darmkanker-en-de-angstindustrie-1.4321989#comments" target="_blank">http://destentor.nl/algemeen/binnenland/darmkanker-en-de-angstindustrie-1.4321989#comments</a></li>
</ul>
<ul>
<li>
  <strong>Weet u wat de gaswinning in Groningen voor u betekent?</strong><br />
  <a href="https://www.youtube.com/watch?v=5qNhdQpMHu0&amp;feature=youtu.be" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=5qNhdQpMHu0&amp;feature=youtu.be</a></li>
</ul>
<ul>
<li>
  <strong>Het Vaticaan op uw computer zonder problemen</strong><br />
  Klik op onderstaande url en dan op een gebouw naar keuze. Beweeg met de linkermuis op- en neerwaarts, links en rechts voor een panoramische zicht in het gebouw. Je kan tevens links onderaan (+ /-) in- en uitzoemen.<br />
  <a href="http://www.vatican.va/various/basiliche/san_giovanni/vr_tour/index-en.html" target="_blank">http://www.vatican.va/various/basiliche/san_giovanni/vr_tour/index-en.html</a></li>
</ul>
<ul>
<li>
  <strong>Het Vaticaan – Kevin Annet – Shocking</strong><br />
  <a href="http://itccs.org/" target="_blank">http://itccs.org/</a></li>
</ul>
<ul>
<li>
  <strong>TV Programma – Uitzending gemist</strong> – Pim van Lommel – Het vermoeden<br />
  <a href="http://www.uitzendinggemist.net/aflevering/263725/Het_Vermoeden.html" target="_blank">http://www.uitzendinggemist.net/aflevering/263725/Het_Vermoeden.html</a></li>
</ul>
<ul>
<li>
  <strong>TV Programma – Uitzending gemist</strong> – Tegenlicht – De Herovering van het Nu<br />
  <a href="http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1410829" target="_blank">http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1410829</a></li>
</ul>
<ul>
<li>
  <strong>Schattig en zeer goed tegelijk</strong><br />
  <a href="https://www.facebook.com/photo.php?v=3306707242677&amp;set=vb.1717942588&amp;type=2&amp;theater" target="_blank">https://www.facebook.com/photo.php?v=3306707242677&amp;set=vb.1717942588&amp;type=2&amp;theater</a></li>
</ul>
<ul>
<li>
  <strong>Bent u ok zo fit op deze leeftijd?</strong><br />
  <a href="http://videos.komando.com/watch/5460/viral-videos-simon-cowell-eats-crow-after-pressing-x-on-an-astonishing-79-year-old-ballroom-dancer?utm_medium=nl&amp;utm_source=tvkim&amp;utm_content=2014-04-15-article-screen-shot-h" target="_blank">Britains&#39;s Got Talent</a></li>
</ul>
Met vriendelijke groet,<br />
<br />
Het Team &#39;DeLezing&#39;<br />
Henk te Gussinklo<br />
Trix van de Poll<br />
Desir&eacute; Blok<br />
<a href="http://www.delezing.nl" target="_blank">www.delezing.nl</a><br />
<a href="mailto:info@delezing.nl">info@delezing.nl</a><br />
Desire and Give<br />
<a href="http://www.desireandgive.nl" target="_blank">www.desireandgive.nl</a><br />
<a href="mailto:info@desireandgive.nl">info@desireandgive.nl</a><br />
<br />
<br />
<br />
<br />
Het is van belang dat u zich kan blijven bedienen van medicatie en<br />
voedingssupplementen, wanneer uw gezondheid daar behoefte aan heeft.<br />
<br />
Mede door de tunnelvisie van minister Schippers wordt de vrijheid van<br />
medicatiekeuze beperkt tot regulier farmaceutische rommel, waarvan uit<br />
dubbelblind testen blijkt, dat slechts 3% van de aangeboden reguliere<br />
medicijnen hun werk doen, de rest veroorzaakt meer ellende dan u al heeft.<br />
————————-<br />
<br />
Slikken we dit nog?<br />
<br />
<br />
De Volkskrant 17 december 2013 : &acute;Voedingssupplement heeft echt geen enkel effect op gezondheid&rsquo;. De krant haalt vier vooraanstaande Amerikaanse en Britse artsen aan die dit stellen in een commentaar in de Annals of Internal Medicine. Zij baseren hun opvatting op drie recente onderzoeken, die werden gepubliceerd in hetzelfde blad. In de drie onderzoeken werd gebruikgemaakt van de onderzoeksmethode&nbsp; het gerandomiseerde placebogecontroleerde, dubbelblinde onderzoek (clinical trials) en de meta-analyse.<br />
<br />
Echter wanneer geprobeerd wordt met deze methoden de effectiviteit van voedingssupplementen aan te tonen, zeker waar het preventie betreft, dan zal dat nooit lukken. Eenvoudigweg omdat deze methode een fout meetinstrument is om dit te willen meten. Al jarenlang is hier discussie over, maar deze artsen maken blijkbaar toch graag weer gebruik van deze ondeugdelijke methode. Deze methodieken zijn als meetinstrument ontworpen voor geneesmiddelen, niet voor voedingssupplementen.<br />
Daar staat tegenover dat dit jaar in de Verenigde Staten een rapport verscheen van de onafhankelijke organisatie Precision Health Economics die wordt geleid door hoogleraren van topuniversiteiten. Gekeken werd naar de invloed van voedingssupplementen op het ziekenhuisverblijf. Het bleek dat voedingssupplementen een aanzienlijk korter ziekenhuisverblijf en een kleinere kans op een heropname betekenden. Hun conclusie: met iedere &lsquo;suppletie-dollar&rsquo; kan bijna 53 dollar op de totale gezondheidskosten worden bespaard.<br />
De Volkskrant heeft destijds NIETS gemeld over dit opzienbarende onderzoek en bericht blijkbaar liever over de mening van &lsquo;vier vooraanstaande Amerikaanse en Britse artsen&rsquo; die hun mening baseren op metingen met een fout meetinstrument.<br />
Dr. Gert E. Schuitemaker, 17 december 2013 : http://www.ortho.nl/orthomoleculair-blog/nieuws/2013/fout-meetinstrument/<br />
<br />
<br />
———–<br />
Je moet het zo zien Selenium E heeft E in zich, alleen die e wordt gebruikt als antioxidant. Heel vaak gebruiken we bij Solaray geen E&rsquo;s maar gebruiken mineralen zelf. Om dus te zorgen dat er geen oxides ontstaan. Dus wij vervangen eigenlijk de 2 elementen: 1. Wij hebben een liquim machine, dus we maken eerst alles vloeibaar waardoor er geen ruimte tussen de kristallen ontstaat en dus ook geen oxides. Alleen als je verschillende stoffen door elkaar heen doet dan heb je heel vaak dat er ruimte ontstaat. En die ruimte mag er niet zijn en dan gebruiken we een draagstof om te zorgen dat ze aan elkaar gekleefd blijven zodat er geen oxides tussen kan komen. En dat heb je met die Etjes die gebruiken we heel vaak omdat die E hebben een hele hoge viscositeit, dat is een vetstof, en die houdt heel veel stoffen vast.<br />
<br />
En is dus ook een antioxidant , dus als je een fietsstuur hebt gepoetst en dan zie je het weer roestig worden. Dan smeer je er weer vitamine E er over heen dan zul je zien dat het niet zal gaan roesten. Dan sluit die af en dat is hetzelfde als vaseline wat ze ook gebruiken. Dus er zijn heel veel stoffen waar het lijkt&nbsp; een beetje dat er het zelfde inzit maar dat is absoluut niet van toepassing.<br />
<br />
<br />
——————<br />
Ik krijg zeer regelmatig mailtjes binnen over wat er allemaal mis is in onze maatschappij. Ik ben het daar helemaal mee eens en het is goed dat steeds meer mensen zich hiervan bewust worden. Maar als je dit eenmaal hebt gezien, is het mijns inziens tijd voor een nieuwe stap in je eigen bewustzijnsgroei: het inzicht dat wij onszelf niet vrij kunnen pleiten. Dat we niet horen bij de 1% rijkste en machtigste mensen ter wereld, houdt niet in dat we geen verantwoordelijkheid dragen voor het systeem zoals het is. Het systeem zit in ons allemaal, wij scheppen het aan de lopende band en houden het in stand. Immers wij zijn allemaal gehecht aan ons huis, onze auto, onze kinderen, onze baan&hellip; We hebben de illusie dat we dit &quot;bezitten&quot;&hellip;<br />
<br />
Een paar maanden geleden hoorde ik op het nieuws, dat de Aboriginals geen woord hadden voor &quot;eigendom&quot;, ze kenden het begrip &quot;iets bezitten&quot; gewoonweg niet. Op dat moment realiseerde ik me dat het principe van iets &quot;bezitten&quot; de oorsprong is van het hele systeem zoals het nu is. Als we immers niets &#39;bezitten&quot;, kunnen we ook niets &quot;verliezen&quot;, dan hebben we geen verzekeringen nodig, hoeven we niet bang te zijn voor diefstal, hoeven we niet alles te controleren en is er dus veel minder angst, jaloezie, ijverzucht, strijd, haat en nijd, achterdocht, etc. We zouden in dat geval alles gebruiken wanneer we het nodig hadden en het weg zetten als we ermee klaar waren.<br />
Zo&#39;n maatschappij wordt beschreven in het boek: &quot;Buitenaardse beschaving&quot; van Stefan Denaerde. Ik heb een jaar of 20 geleden voor het eerste gelezen en was er zeer van onder de indruk. Toen al zag ik er veel waarheid hierin.<br />
<br />
<br />
Wat wij doen in het klein, doen de groten van deze wereld in het groot, maar het is hetzelfde. Als wij dus het systeem willen veranderen, dan zullen we eerst deze eigenschappen en overtuigingen in onszelf moeten veranderen. We zullen de duisternis in onszelf moeten vervangen door licht, de angst door liefde, de hebzucht door onbeperkt delen en de jaloezie en achterdocht door begrip en compassie. Dus weg patenten, bescherming van de &quot;eigen&quot; idee&euml;n, etc. Delen, delen, delen, is het devies, met iedereen, ongeacht hun percepties, (geloofs)overtuigingen, intenties, beroep, nationaliteit, etc. Alles wat deze aarde voortbrengt, inclusief de idee&euml;n die via de mens ontstaan, is in principe ten bate van iedereen. Alles moet gedeeld worden, zelfs met de mensen die het bloed onder je nagels vandaan halen. Dat ze dat doen ligt immers niet aan hen, het ligt aan jou zelf&hellip; Zie ook http://www.levensbewustzijn.nl/page19.php<br />
<br />
Hoe je dit kunt bereiken, wordt heel mooi uitgelegd door spiritueel leraar en tantrisch meester Barry Long:&nbsp; http://www.barrylong.org/index.shtml<br />
Een groot aantal van zijn video&#39;s en audio&#39;s zijn via youtube te beluisteren, je kunt een aantal links vinden op mijn site: http://www.levensbewustzijn.nl/page46.php<br />
<br />
Eugenie van Ruitenbeek en Jan Nouwen houden zich al ruim 5 jaar intensief bezig met de inzichten en de leringen van Barry Long. Zij leven volgens deze principes en voeden hun kinderen ook zo op. Aanstaande zaterdag zullen zij hierover een lezing geven:<br />
<br />
<br />
<br />
Namens het Team van DeLezing wensen wij u&nbsp; prettige feestdagen en in 2012 het uniek gebruik van ons BewustzijnsOvervloed.<br />
<br />
Ook willen wij u allen hartelijk danken voor uw steun en vertrouwen in het afgelopen jaar door deelname aan de presentaties en de te ontvangen donaties.<br />
<br />
De feestdagen zijn voorbij en wij doen nogmaals een beroep op uw ruimhartigheid voor de Voedselbank. Weet en of kent u iemand voor de volgende actie:<br />
<br />
<br />
De organisatie&nbsp; DeLezing start het nieuwe seizoen in september weer met bewwustzijnsverruimende presentaties.<br />
Meer informatie zie onze Agenda.<br />
<br />
De opbrengst wordt zoals u van ons gewend bent, omgezet in produkten voor de projecten waar wij achter staan, zie www.desireandgive.nl!<br />
Als Stichting zijn we geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Bij de belastingdienst zijn we aangemerkt als een ANBI: een algemeen nut beogende instelling. Dit betekent dat giften aan de stichting aftrekbaar zijn bij de belasting<br />
<br />
<br />
Het is van belang dat u zich kan blijven bedienen van medicatie en&lt;br /&gt;<br />
voedingssupplementen, wanneer uw gezondheid daar behoefte aan heeft.&lt;br /&gt;<br />
&lt;br /&gt;<br />
Mede door de tunnelvisie van minister Schippers wordt de vrijheid van&lt;br /&gt;<br />
medicatiekeuze beperkt tot regulier farmaceutische rommel, waarvan uit&lt;br /&gt;<br />
dubbelblind testen blijkt, dat slechts 3% van de aangeboden reguliere&lt;br /&gt;<br />
medicijnen hun werk doen, de rest veroorzaakt meer ellende dan u al heeft.&lt;br /&gt;<br />
————————-&lt;br /&gt;<br />
&lt;br /&gt;<br />
Slikken we dit nog?&lt;br /&gt;<br />
&lt;br /&gt;<br />
&lt;br /&gt;<br />
De Volkskrant 17 december 2013 : &amp;acute;Voedingssupplement heeft echt geen enkel effect op gezondheid&amp;rsquo;. De krant haalt vier vooraanstaande Amerikaanse en Britse artsen aan die dit stellen in een commentaar in de Annals of Internal Medicine. Zij baseren hun opvatting op drie recente onderzoeken, die werden gepubliceerd in hetzelfde blad. In de drie onderzoeken werd gebruikgemaakt van de onderzoeksmethode&amp;nbsp; het gerandomiseerde placebogecontroleerde, dubbelblinde onderzoek (clinical trials) en de meta-analyse.&lt;br /&gt;<br />
&lt;br /&gt;<br />
Echter wanneer geprobeerd wordt met deze methoden de effectiviteit van voedingssupplementen aan te tonen, zeker waar het preventie betreft, dan zal dat nooit lukken. Eenvoudigweg omdat deze methode een fout meetinstrument is om dit te willen meten. Al jarenlang is hier discussie over, maar deze artsen maken blijkbaar toch graag weer gebruik van deze ondeugdelijke methode. Deze methodieken zijn als meetinstrument ontworpen voor geneesmiddelen, niet voor voedingssupplementen.&lt;br /&gt;<br />
Daar staat tegenover dat dit jaar in de Verenigde Staten een rapport verscheen van de onafhankelijke organisatie Precision Health Economics die wordt geleid door hoogleraren van topuniversiteiten. Gekeken werd naar de invloed van voedingssupplementen op het ziekenhuisverblijf. Het bleek dat voedingssupplementen een aanzienlijk korter ziekenhuisverblijf en een kleinere kans op een heropname betekenden. Hun conclusie: met iedere &amp;lsquo;suppletie-dollar&amp;rsquo; kan bijna 53 dollar op de totale gezondheidskosten worden bespaard.&lt;br /&gt;<br />
De Volkskrant heeft destijds NIETS gemeld over dit opzienbarende onderzoek en bericht blijkbaar liever over de mening van &amp;lsquo;vier vooraanstaande Amerikaanse en Britse artsen&amp;rsquo; die hun mening baseren op metingen met een fout meetinstrument.&lt;br /&gt;<br />
Dr. Gert E. Schuitemaker, 17 december 2013 : http://www.ortho.nl/orthomoleculair-blog/nieuws/2013/fout-meetinstrument/&lt;br /&gt;<br />
&lt;br /&gt;<br />
&lt;br /&gt;<br />
———–&lt;br /&gt;<br />
Je moet het zo zien Selenium E heeft E in zich, alleen die e wordt gebruikt als antioxidant. Heel vaak gebruiken we bij Solaray geen E&amp;rsquo;s maar gebruiken mineralen zelf. Om dus te zorgen dat er geen oxides ontstaan. Dus wij vervangen eigenlijk de 2 elementen: 1. Wij hebben een liquim machine, dus we maken eerst alles vloeibaar waardoor er geen ruimte tussen de kristallen ontstaat en dus ook geen oxides. Alleen als je verschillende stoffen door elkaar heen doet dan heb je heel vaak dat er ruimte ontstaat. En die ruimte mag er niet zijn en dan gebruiken we een draagstof om te zorgen dat ze aan elkaar gekleefd blijven zodat er geen oxides tussen kan komen. En dat heb je met die Etjes die gebruiken we heel vaak omdat die E hebben een hele hoge viscositeit, dat is een vetstof, en die houdt heel veel stoffen vast.&lt;br /&gt;<br />
&lt;br /&gt;<br />
En is dus ook een antioxidant , dus als je een fietsstuur hebt gepoetst en dan zie je het weer roestig worden. Dan smeer je er weer vitamine E er over heen dan zul je zien dat het niet zal gaan roesten. Dan sluit die af en dat is hetzelfde als vaseline wat ze ook gebruiken. Dus er zijn heel veel stoffen waar het lijkt&amp;nbsp; een beetje dat er het zelfde inzit maar dat is absoluut niet van toepassing.&lt;br /&gt;<br />
&lt;br /&gt;<br />
&lt;br /&gt;<br />
——————&lt;br /&gt;<br />
Ik krijg zeer regelmatig mailtjes binnen over wat er allemaal mis is in onze maatschappij. Ik ben het daar helemaal mee eens en het is goed dat steeds meer mensen zich hiervan bewust worden. Maar als je dit eenmaal hebt gezien, is het mijns inziens tijd voor een nieuwe stap in je eigen bewustzijnsgroei: het inzicht dat wij onszelf niet vrij kunnen pleiten. Dat we niet horen bij de 1% rijkste en machtigste mensen ter wereld, houdt niet in dat we geen verantwoordelijkheid dragen voor het systeem zoals het is. Het systeem zit in ons allemaal, wij scheppen het aan de lopende band en houden het in stand. Immers wij zijn allemaal gehecht aan ons huis, onze auto, onze kinderen, onze baan&amp;hellip; We hebben de illusie dat we dit &amp;quot;bezitten&amp;quot;&amp;hellip;&lt;br /&gt;<br />
&lt;br /&gt;<br />
Een paar maanden geleden hoorde ik op het nieuws, dat de Aboriginals geen woord hadden voor &amp;quot;eigendom&amp;quot;, ze kenden het begrip &amp;quot;iets bezitten&amp;quot; gewoonweg niet. Op dat moment realiseerde ik me dat het principe van iets &amp;quot;bezitten&amp;quot; de oorsprong is van het hele systeem zoals het nu is. Als we immers niets &amp;#39;bezitten&amp;quot;, kunnen we ook niets &amp;quot;verliezen&amp;quot;, dan hebben we geen verzekeringen nodig, hoeven we niet bang te zijn voor diefstal, hoeven we niet alles te controleren en is er dus veel minder angst, jaloezie, ijverzucht, strijd, haat en nijd, achterdocht, etc. We zouden in dat geval alles gebruiken wanneer we het nodig hadden en het weg zetten als we ermee klaar waren.&lt;br /&gt;<br />
Zo&amp;#39;n maatschappij wordt beschreven in het boek: &amp;quot;Buitenaardse beschaving&amp;quot; van Stefan Denaerde. Ik heb een jaar of 20 geleden voor het eerste gelezen en was er zeer van onder de indruk. Toen al zag ik er veel waarheid hierin.&lt;br /&gt;<br />
&lt;br /&gt;<br />
&lt;br /&gt;<br />
Wat wij doen in het klein, doen de groten van deze wereld in het groot, maar het is hetzelfde. Als wij dus het systeem willen veranderen, dan zullen we eerst deze eigenschappen en overtuigingen in onszelf moeten veranderen. We zullen de duisternis in onszelf moeten vervangen door licht, de angst door liefde, de hebzucht door onbeperkt delen en de jaloezie en achterdocht door begrip en compassie. Dus weg patenten, bescherming van de &amp;quot;eigen&amp;quot; idee&amp;euml;n, etc. Delen, delen, delen, is het devies, met iedereen, ongeacht hun percepties, (geloofs)overtuigingen, intenties, beroep, nationaliteit, etc. Alles wat deze aarde voortbrengt, inclusief de idee&amp;euml;n die via de mens ontstaan, is in principe ten bate van iedereen. Alles moet gedeeld worden, zelfs met de mensen die het bloed onder je nagels vandaan halen. Dat ze dat doen ligt immers niet aan hen, het ligt aan jou zelf&amp;hellip; Zie ook http://www.levensbewustzijn.nl/page19.php&lt;br /&gt;<br />
&lt;br /&gt;<br />
Hoe je dit kunt bereiken, wordt heel mooi uitgelegd door spiritueel leraar en tantrisch meester Barry Long:&amp;nbsp; http://www.barrylong.org/index.shtml&lt;br /&gt;<br />
Een groot aantal van zijn video&amp;#39;s en audio&amp;#39;s zijn via youtube te beluisteren, je kunt een aantal links vinden op mijn site: http://www.levensbewustzijn.nl/page46.php&lt;br /&gt;<br />
&lt;br /&gt;<br />
Eugenie van Ruitenbeek en Jan Nouwen houden zich al ruim 5 jaar intensief bezig met de inzichten en de leringen van Barry Long. Zij leven volgens deze principes en voeden hun kinderen ook zo op. Aanstaande zaterdag zullen zij hierover een lezing geven:&lt;br /&gt;<br />
&lt;br /&gt;<br />
&lt;br /&gt;<br />
&lt;br /&gt;<br />
Namens het Team van DeLezing wensen wij u&amp;nbsp; prettige feestdagen en in 2012 het uniek gebruik van ons BewustzijnsOvervloed.&lt;br /&gt;<br />
&lt;br /&gt;<br />
Ook willen wij u allen hartelijk danken voor uw steun en vertrouwen in het afgelopen jaar door deelname aan de presentaties en de te ontvangen donaties.&lt;br /&gt;<br />
&lt;br /&gt;<br />
De feestdagen zijn voorbij en wij doen nogmaals een beroep op uw ruimhartigheid voor de Voedselbank. Weet en of kent u iemand voor de volgende actie:&lt;br /&gt;<br />
&lt;br /&gt;<br />
&lt;br /&gt;<br />
De organisatie&amp;nbsp; DeLezing start het nieuwe seizoen in september weer met bewwustzijnsverruimende presentaties.&lt;br /&gt;<br />
Meer informatie zie onze Agenda.&lt;br /&gt;<br />
&lt;br /&gt;<br />
De opbrengst wordt zoals u van ons gewend bent, omgezet in produkten voor de projecten waar wij achter staan, zie www.desireandgive.nl!&lt;br /&gt;<br />
Als Stichting zijn we geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Bij de belastingdienst zijn we aangemerkt als een ANBI: een algemeen nut beogende instelling. Dit betekent dat giften aan de stichting aftrekbaar zijn bij de belasting&lt;br /&gt;<br />
Beste Lezers,<br />
<br />