Nieuwsbrief DeLezing – 10 t/m 16 juni 2017 Unieke, luxe energetische reis.

Heemstede,  14 april 2017
Beste Lezer,

10 t/m 16 juni 2017 Belgische Ardennen ‘Uit je hoofd In je hart’
Meer informatie en boeken: 0321 316 524 of instituut@mirjamstoof.nl
www.mirjamstoof.com

Vrijdagavond 31 maart in Heemstede start René Bos  – Het grote voordeel van tegenslag, meer info………

Tevens willen we jullie graag wijzen op de volgende items die van zeer groot belang kunnen zijn voor een nog beter inzicht in wat er zich rond en in onszelf plaatsvindt.

Wij kunnen naast oude disciplines, nieuwe toegevoede waardes plaatsen zodat we in een evolutionaire opwaartse spiraal komen. Ken je geschiedenis en je zult verbaast staan. Je perceptie is breder geworden dan voorheen.

De zgn. steeds angstaanjagende berichten op Social media en Mainstream media zijn gewoon elkaars spiegelbeeld en blijven je voeden en pamperen zodat er bijna geen sprake meer is van onafhankelijkheid.
Wat is de reden dat we steeds het negatieve hoog in het vaandel hebben in ons dagelijks leven? Wat is de reden dat we onbevangenheid steeds meer uit het oog verliezen?

Alles mag naast elkaar bestaan en geleefd worden, alleen respect, liefde zijn daar de basis van.
Anders spreken we van 'het achterste voren lopen op je levenslijn en op een opgeheven bushalte wachten'. Op wie, wat?

Ben jij je ook steeds meer bewust van het "Hogere doel"? Wanneer grijp jij in? Het kan NU!

 

COÖPERATIE DE VRIJE MEDIA  – Geen vraag die niet wordt gesteld, geen antwoord dat wordt gezocht  http://www.cooperatiedevrijemedia.nl/

Dankbaar voor het onthullen van de waarheid….De Macht achter het grote geld: Openhartige onthullingen van een insider R. Bernard van De Blije B. 

 
 
Je kunt je aanmelden als vrijwilliger als je in actie wilt komen.
Je kunt donateur worden, met € 25,- dan  ben je medestander van ‘jouw bank’.

Het bijzondere bij een eenmalig bedrag van € 100,- krijg je de mogelijkheid om jouw LOGO gratis aan te bieden (https://deblijeb.nl/medestanders.html) en ontvang je je eigen genummerde, eeuwigdurende ledencertificaat dat via erfrecht overdraagbaar is.

Met dit certificaat deel je mee in het rendement dat De Blije B gaat geven, zodra er een bankvergunning is.

Daarnaast heb je stemrecht in de ledenvergadering, die bepaalt welk rendement wordt uitgekeerd. Voor mij persoonlijk een reden om zo’n certificaat aan te schaffen.  Weg met die oude ‘bankster-bende’.

 
 

Is afwachten niet jouw ding, dan zal dit onderwerp je zeer aanspreken.

Je kan al direct aan de gang samen met Dr. Ronald Conger in Eindhoven. Hij heeft zeer brede inzichten, disciplines en oefeningen. In 2014 gekozen als de beste  chiropractor van Nederland, zorgt i.s.m. jou dat je verder kan met je leven.

Hoe kan dat?
O
p zeer transparante wijze worden diverse disciplines, NIET ALLLEEN CHIROPRACTIE, (en nog belangrijker) de oplossing voor pijn & problemen, klachten aangereikt mbt.:
 

 
hoofd, nek, rug, arm, been, heup, knie, en de aanverwante organen die weer kunnen zorgen voor o.a. buikpijn, tinnitis, migraine of tandproblemen, slecht slapen, prostaat etc…..
Geen overbodige operaties, medisch ingrijpen op prostaat, gebit,  hart, long, darm, been en hernia die jouw inzicht op gezondheid vertroebelt en daardoor verder van huis bent.
 

We doen er in deze tijd allemaal aan mee. Nu kan je ook van jongsaf aan er direct mee aan de gang voordat het te laat is. 

Afspraak maken: +31(0) 40 236 93 81 (Ma-Di-Woensd-Vrijdag en Zaterdag)
Emailspiergewrichtologie@hotmail.com
Website:http://spiergewrichtologie.nl/

.

 

 

DOORBRAAK  – DNA/Dieet/Epigenetica 2017 –  Dirk Zoutewelle in het TV-programma Zorg.nu van Annette Hertzberger
 
ZORG.NU – Hoe lang blijven we nog slapend. Word Wakker!!
In de uitzending van 28 februari 2017 besteedde het programma Zorg.nu op NPO1 aandacht aan het DNA-dieet. Dirk Zoutewelle verleende zijn medewerking aan dit programma.

“De markt voor DNA-testen is een opkomende markt. Omzetten stijgen met meer dan tien procent. Reden voor ons om uit te zoeken wie er gebruik maken van DNA-testen en waar deze testen voor gebruikt worden. Wat blijkt: vooral in de topsport is de methode interessant. Topsporters gebruiken het om nóg meer uit hun prestaties te halen. Maar de testen zijn ook beschikbaar voor consumenten. Bedrijven beweren perfect afgestemde voedingsadviezen te geven. Hoe werkt dat?”

Het programma Zorg.nu is te bekijken via de volgende link:  Fragment DNA-dieet
In een achtergrondartikel vertelt Olympisch roeier Govert Viergever (begeleid door Dirk Zoutewelle) over het DNA-dieet. Dit achtergrondartikel is terug te lezen via: achtergrondartikel Govert Viergever.

Meer infoGenetisch Profileren

Een aanrader voor een ieder die verder durft te kijken, met de tijd en techniek mee kan en wil. We ontkomen er niet aan en het brengt de mens wel dichter bij zichzelf nu alles duidelijker wordt aangereikt en niets in achterkamertjes blijft hangen.

De organisatie DeLezing.nl en Desire & Give komen niet uit de sportwereld, steunen Cell Care Health Group in Putten op de achtergrond. Wel hebben we enkele jaren geleden een DNA-sputum test gedaan en daar laten duiden. Wat een eyeopener. Een aanrader mensen!. Zeker als je verder wilt in deze toch al niet zo makkelijke tijden.
Dirk Zoutewelle en collega's hebben 24 mei 2016 in Heemstede belangeloos gesproken.

 
 

 
Met jouw steun kunnen we weer onze medemens van dienst zijn. Samen staan we sterker.
 
 
Nieuwsbrief ontvangen
  • Je wilt toch ook automatisch op de hoogte blijven van de laatste presentaties, workshops en cursussen?
  • Schrijf je dan nu in door middel van dit emailadres: info@delezing.nl
  • Wil je een ander ook een plezier doen met deze uitnodiging? Vertel of stuur het door!.
  • Wil je een link met ons delen? Stuur het ons op en wij delen het samen met jou.
Met vriendelijke groet,
Het Team 'DeLezing'

Trix van de Poll
Desiré Blok
+31(0) 622 686 750
www.delezing.nl
info@delezing.nl

Facebook

'Desire and Give'
www.desireandgive.nl
info@desireandgive.nl

Desiré Blok
+31(0) 622 686 750