Delezing: PARAVISIE – Helena Scheper 11 en 12 april in Heemstede

Heemstede, Zondag 7 april 2018
 
Beste Lezer,
 
We willen je graag herinneren aan de 2 zeer belangrijke lezingen van Helena Scheper op woensdag- en donderdagavond 11 en 12 april in Heemstede.

Naar aanleiding van haar interview in het Magazine PARAVISIE – April 2018:
Een gezonde blik op je gezondheid.pdf zal Helena op bovengenoemde data h.e.e.a. zo duiden dat je een 'groeisprong' in bewustzijn zou kunnen maken, ondervinden.

Zowel in de reguliere- als in de alternatieve gezondheidswereld worden anno 2018 nog steeds aspecten, van het uit balans geraakte lichaam, door goed bedoelde handelingen uit zijn verband gehaald. Vervolgens daarop gediagnosticeerd, terwijl het lichaam vaak al jaren uit balans is. Met als gevolg dat velen bijna niet meer gezond kunnen leven met of zonder diverse supplementen, medicijnen, vit/min, zgn. goede voeding of een andere lifestyle moeten toepassen …..etc.

Ook volgens Helena is ieder mens uniek en daarom zal de behandeling altijd eerst moeten bestaan uit endocrinologische testen.

Rinno Heidstra met 30 jaar ervaring en werkzaam als Heilpraktiker net over de grens bij Enschede, Gronau, Duitsland biedt deze endocrinologische testen aan. Duitsland is op gezondheidsgebied en verzekeringen verder dan Nederland. Trouwens 'meten is weten' en daardoor vindt er geen 'nattevingerwerk' plaats.
Sanulogic – Hormonen  en  Neurotransmitters
Nieuwsbrief:  Leven het nieuwe Medische Paradigma – Rinno Heidstra
 
Wil je nog samen met Helena via een persoonlijk consult dieper op jouw 'groei' ingaan dan is er een consult-aanvraag in Heemstede mogelijk via: info@delezing.nl
Op eigen initiatief een consult regelen in Oisterwijk, Nrd. Brabant is ook mogelijk.

Consulten – 90 minuten: € 150,= opname recorder meenemen en je ontvangt ook nog na afloop een A4 van Helena van dit consult.
Helena
werkt op een hele rustige en liefdevolle manier. De boodschappen die ze ontvangt zijn helder en geven veel inzicht en inspiratie voor het NU. Ik kan haar van harte aanbevelen!!! Hoe een consult uiteindelijk zal uitwerken heeft ook te maken met jouw persoonlijke doelstelling(en), doorzettingsvermogen…..en de resultaten van de endocrienologische testen.

Helena Scheper: woensdagavond 11 april – Waarom is niet iedereen zo liefdevol als jij?

De komende periode wordt nog lang niet zo eenvoudig.
Hoe bereid jij je hiervoor op…?

Helena is werkzaam als Spiritueel medium, helderziende in Oisterwijk en Burgh-Haamstede, geeft Reading, healing en coaching op een betrokken, nuchtere en concrete wijze.

Helena Scheper: donderdagavond 12 april – Ziekte als Signaal 
De Waarheid aan het Licht is in de komende tijd zeer belangrijk. Hoe bereid jij je voor op……..?.

Inzicht in de gebrekkige zienswijze op de aardse geneeskunde.
Helena maakt in haar lezing duidelijk wat jij als hulpverlener moet weten over de effecten van ziekte die door de ziel worden veroorzaakt, versus de effecten van vervuilende omstandigheden op de gezondheid.
Het aardse leven heeft de laatste jaren veel voor haar kiezen gehad. Het is normaal geworden dat er dagelijks vliegtuigstrepen lange tijd in de lucht staan, diverse E-nummers in het voedsel worden gestopt en allerlei chemicaliën aan het kraanwater worden toegevoegd of niet worden gefilterd. Het is allemaal ogenschijnlijk normaal, maar dat is het natuurlijk niet!
Het is volstrekt onnodig en heeft zelfs een grotere impact op het welzijn van de mensen dan we in eerste instantie denken of worden voorgehouden.
Ook op deze avond zijn haar 7 boeken te koop bij ons zonder verzendkosten, direct aan de zaal.
 

 
Rolf Nuyts: dinsdagavond 17 april – HEALING + 2 oefeningen
Directer bij je kern komen, overstijgende ervaringen die je leven sneller veranderen dan je denkt te kunnen.
De Waarheid aan het Licht is zo van cruciaal belang als je wil weten wie je echt bent. Eerlijkheid staat dan hoog in het vaandel.

Reeds decennia lang helpt deze beproefde audiotechnologie van het Monroe Instituut je te ontspannen, je stressniveau te verminderen, je concentratie en creativiteit te bevorderen, je algemeen energiepeil te verhogen en …… je buitenlichamelijke bewustzijnstaten te laten ervaren. Je bent meer dan je fysieke lichaam…..
Vortexes zijn tunnels die mensen kunnen gebruiken.

Binnenkort (zaterdag en zondag 16 en 17 juni) zal in Heemstede Rolf zijn "Personal Development" in Heemstede uitrollen.
Je hebt reeds de Excursion Workshop of Gateway gevolgd dan is dit zeker een aanvulling op je persoonlijke groei waard.
Werp af en toe een blik op onze sites zodat je dmv. de aankondiging jezelf snel kan aanmelden.
  

 
L I N K S hoe de doorsneemens diep vastzit in de MATRIX en hoe er eventueel uit te komen

Het Team 'DeLezing'
Trix van de Poll
Desiré Blok

+31(0) 622 686 750
www.delezing.nl
info@delezing.nl

Goede doelen stichting 'Desire & Give'
www.desireandgive.nl
info@desireandgive.nl

Desiré Blok
+31(0) 622 686 750