DeLezing: Overzicht, presentaties en links

 
Heemstede, Weekend 17 en 18 maart 2018
Beste Lezer,

Door problemen met emails sturen wij je de Nieuwsbrief van Delezing/Desire&Give op deze wijze toe. Dat zullen we de komende tijd blijven doen totdat de problemen zijn opgelost.

Wij nodigen je dan ook heel graag uit voor het komende programma. Wij stellen het zeer op prijs als jullie dit progamma ook met anderen willen delen, want de sprekers en hun onderwerpen zijn zeer boeiend. Daarbij spreken ze allen belangeloos voor het goede doel.

OVERZICHT: Agenda: maart – mei 2018 in Heemstede.

S P R E K E RS:

Rolf Nuyts: donderdagavond 22 maart –  Het leven voor en Na de Dood….

Rolf Nuyts: zaterdag en zondag 24 en 25 maart – Excursion WORKSHOP

Rolf Nuyts: dnderdagavond 29 maart – Het huidige (buiten) Aardse model

Margalit Laufer: dinsdagavond 27 maart – CRISPR DNA Techniek – Zegen of Vloek 
Belangenverstrengeling tussen bedrijven en wetenschappers, politiek en journalistiek. Tevens manipulatie van het publiek door journalisten om open te staan voor CRISPR.

Helena Scheper: woensdagavond 11 april – Waarom is niet iedereen zo liefdevol als jij?
Voel jij je als sensitief persoon regelmatig onbegrepen en heb je het diepe verlangen om de dagelijkse gang van zaken op de aarde harmonieuzer te laten verlopen? Dan zal deze voordracht je helpen om meer inzicht in de wijze waarop de meerderheid van de mensen in het leven staat. Tijdens deze avond zal Helena nader ingaan op de verschillen in de drijfveren van mensen en de wijze waarop dit effect heeft op het dagelijks bestaan op de aarde. Hoe kan het dat sommige mensen zeer liefdevol zijn en anderen minder? Wat is onvoorwaardelijke liefde? Hoe kan het zijn dat sommige mensen zo goed voor zichzelf zorgen maar zich niet of nauwelijks bekommeren om anderen? Deze en andere onderwerpen komen aan bod aan de hand van een model dat Helena hiervoor heeft ontwikkeld: de Dimensieladder.
Haar 7 boeken zijn deze avond te koop.

Helena Scheper: donderdagavond 12 april – Ziekte als Signaal 
Inzicht in de gebrekkige zienswijze op de aardse geneeskunde.
Helena maakt in haar lezing duidelijk wat jij als hulpverlener moet weten over de effecten van ziekte die door de ziel worden veroorzaakt, versus de effecten van vervuilende omstandigheden op de gezondheid.

Het aardse leven heeft de laatste jaren veel voor haar kiezen gehad. Het is normaal geworden dat er dagelijks vliegtuigstrepen lange tijd in de lucht staan, diverse E-nummers in het voedsel worden gestopt en allerlei chemicaliën aan het kraanwater worden toegevoegd of niet worden gefilterd. Het is allemaal ogenschijnlijk normaal, maar dat is het natuurlijk niet!
Het is volstrekt onnodig en heeft zelfs een grotere impact op het welzijn van de mensen dan we in eerste instantie denken of worden voorgehouden.
Ook op deze avond zijn haar 7 boeken te koop.

Joke Lamers: donderdagavond 19 april – Lichaamswijsheid 
Behoeftes vragen om bevrediging, gevoelens om erkenning, emoties om ontlading. Als dat niet wordt gehonoreerd dan kost dat energie en verdwijnt de ruimte om te wensen en te dromen. Het lichaam zal noodsignalen gaan afgeven. Symptomen. Met medicijnen kunnen we die de mond snoeren. Dan komen er andere symptomen. Of het zijn zelfs anderen die de gevoelens voor ons invulling gaan geven. Kinderen leven vaak de onderdrukte gevoelens van hun ouders uit.

Joke Lamers: donderdagavond 26 april – De impact van babyleed op het leven
Waar we eerst ín de moeder huisden, zijn we nu afhankelijk van volwassenen buiten ons. Grote veranderingen. En de geboorte zelf is een indrukwekkend proces. Meestal letterlijk. Sommige koppies van pasgeborenen zijn ingedeukt, uitgerekt, er hebben stevige krachten op gestaan. Sommige geboortes zijn ronduit traumatisch, Herkenning….?

Fred Teunissen: woensdagavond 25 april – Hemel onder vuur. De realiteit van chemtrails
Journalist Fred Teunissen verdiepte zich twee jaar lang in het mysterie van de chemtrails en legde zijn bevindingen vast in het boek ‘Hemel onder Vuur’. Daarin gaat hij in op vier vragen:
1.    Is het waar?
2.    Zo ja, wat zit er dan in?
3.    Hoe beïnvloedt dat onze gezondheid?
4.    Wat kunnen we doen om gezond te blijven?
Wellicht ook een spirituele uitdaging….?

Ronald Jan Heijn: donderdagavond 3 mei – EEN NIEUWE TIJD BREEKT AAN
Eigenlijk is er overal chaos; we zitten in een systeemcrisis, of beter gezegd, in een crisis van het bewustzijn. We maken het faillissement mee van een oude, beperkte manier van denken.
Uiteindelijk zullen we ons mensbeeld en onze levensvisie drastisch veranderen vanuit het besef dat alles één is. Dan komen we in ‘De Nieuwe Tijd’, die gebaseerd is op waarheid en rechtvaardigheid.
Dit nieuwe tijdperk, wordt in vele religies aangeduid als het Gouden Tijdperk. Zowel de visie van de Leringen van de Oude Wijsheid en de Meesters, als ook het bestaan van Atlantis en de buitenaardsen zijn essentieel in het begrijpen van bijvoorbeeld de Zwarte Pieten-discussie als die van de MeToo#-affaire.
Ronald Jan legt uit hoe en zal dus o.a. vertellen over de geestelijke evolutie die we als mens doorlopen.

 
 
L I N K S

N.a.v. lezing Rinno Heidstra (Lyme – GcMAF) enkele video's

Wij wensen jullie een goede voortzetting van de week en tot in Heemstede.

Een warme groet,

Het Team 'DeLezing'
Trix van de Poll
Desiré Blok

+31(0) 622 686 750
www.delezing.nl
info@delezing.nl

Goede doelen stichting 'Desire & Give'
www.desireandgive.nl
info@desireandgive.nl
Desiré Blok
+31(0) 622 686 750