DeLezing: Overzicht APRIL 2018

 
Heemstede, Weekend 24/25 maart 2018
Beste Lezer,

Ter herinnering:
Door problemen met emails sturen wij je de Nieuwsbrief van Delezing/Desire&Give op deze wijze toe. Dat zullen we de komende tijd blijven doen totdat de problemen zijn opgelost.

Wij nodigen je hierbij heel graag uit voor de komende lezingen in de MAAND APRIL in Heemstede.
Deel deze nieuwsbrief als jij voor je medemens ook een breder bewustwording wenst, want delen is  vermenigvuldigen.
Tevens delen de sprekers hun verhaal allen belangeloos voor het goede doel.

OVERZICHT: Agenda: April  2018 in Heemstede.

S P R E K E RS in de laatste week van Maart:
Rolf Nuyts gooide de afgelopen donderdagavond de stok in  het hoenderhok met de volgende opmerking:
Zoals reïncarnatie en karma de stok achter de deur is voor de Oosterling zo is dat ook voor de Christen met Hel, Hemel, Vagevuur en Paradijs. Als mens zitten we in onze eigen gecreeërde Matrix en het wordt tijd daar verandering in te brengen. Laat je nooit wegzetten door wie en of wat dan ook. Jij bent de dirigent in jouw leven, niemand anders!.

Volgende week donderdagavond 29 maart gaat hij hier dieper op in. Alle deelnemers kijken er reikhalzend naar uit.

Rolf Nuyts: zaterdag en zondag 24 en 25 maart – Excursion WORKSHOP

Rolf Nuyts: donderdagavond 29 maart – Het huidige (buiten) Aardse model
Ook deze lezing is onafhankelijk van de andere lezingen te volgen.

Margalit Laufer: dinsdagavond 27 maart – CRISPR DNA Techniek – Zegen of Vloek 
Belangenverstrengeling tussen bedrijven en wetenschappers, politiek en journalistiek. Tevens manipulatie van het publiek door journalisten om open te staan voor CRISPR.

APRIL – SPREKERS

Helena Scheper: woensdagavond 11 april – Waarom is niet iedereen zo liefdevol als jij?
Voel jij je als sensitief persoon regelmatig onbegrepen en heb je het diepe verlangen om de dagelijkse gang van zaken op de aarde harmonieuzer te laten verlopen? Dan zal deze voordracht je helpen om meer inzicht in de wijze waarop de meerderheid van de mensen in het leven staat. Tijdens deze avond zal Helena nader ingaan op de verschillen in de drijfveren van mensen en de wijze waarop dit effect heeft op het dagelijks bestaan op de aarde. Hoe kan het dat sommige mensen zeer liefdevol zijn en anderen minder? Wat is onvoorwaardelijke liefde? Hoe kan het zijn dat sommige mensen zo goed voor zichzelf zorgen maar zich niet of nauwelijks bekommeren om anderen? Deze en andere onderwerpen komen aan bod aan de hand van een model dat Helena hiervoor heeft ontwikkeld: de Dimensieladder.
Haar 7 boeken zijn deze avond te koop.

Helena Scheper: donderdagavond 12 april – Ziekte als Signaal 
Inzicht in de gebrekkige zienswijze op de aardse geneeskunde.
Helena maakt in haar lezing duidelijk wat jij als hulpverlener moet weten over de effecten van ziekte die door de ziel worden veroorzaakt, versus de effecten van vervuilende omstandigheden op de gezondheid.

Het aardse leven heeft de laatste jaren veel voor haar kiezen gehad. Het is normaal geworden dat er dagelijks vliegtuigstrepen lange tijd in de lucht staan, diverse E-nummers in het voedsel worden gestopt en allerlei chemicaliën aan het kraanwater worden toegevoegd of niet worden gefilterd. Het is allemaal ogenschijnlijk normaal, maar dat is het natuurlijk niet!
Het is volstrekt onnodig en heeft zelfs een grotere impact op het welzijn van de mensen dan we in eerste instantie denken of worden voorgehouden.
Ook op deze avond zijn haar 7 boeken te koop.

Joke Lamers: donderdagavond 19 april – Lichaamswijsheid 
Behoeftes vragen om bevrediging, gevoelens om erkenning, emoties om ontlading. Als dat niet wordt gehonoreerd dan kost dat energie en verdwijnt de ruimte om te wensen en te dromen. Het lichaam zal noodsignalen gaan afgeven. Symptomen. Met medicijnen kunnen we die de mond snoeren. Dan komen er andere symptomen. Of het zijn zelfs anderen die de gevoelens voor ons invulling gaan geven. Kinderen leven vaak de onderdrukte gevoelens van hun ouders uit.

Joke Lamers: donderdagavond 26 april – De impact van babyleed op het leven
Waar we eerst ín de moeder huisden, zijn we nu afhankelijk van volwassenen buiten ons. Grote veranderingen. En de geboorte zelf is een indrukwekkend proces. Meestal letterlijk. Sommige koppies van pasgeborenen zijn ingedeukt, uitgerekt, er hebben stevige krachten op gestaan. Sommige geboortes zijn ronduit traumatisch, Herkenning….?

Fred Teunissen: woensdagavond 25 april – Hemel onder vuur. De realiteit van chemtrails
Journalist Fred Teunissen verdiepte zich twee jaar lang in het mysterie van de chemtrails en legde zijn bevindingen vast in het boek ‘Hemel onder Vuur’. Daarin gaat hij in op vier vragen:
1.    Is het waar?
2.    Zo ja, wat zit er dan in?
3.    Hoe beïnvloedt dat onze gezondheid?
4.    Wat kunnen we doen om gezond te blijven?
Wellicht ook een spirituele uitdaging….?
 

 
 
L I N K S
 
Wij wensen jullie een goede voortzetting van de week en tot in Heemstede.

Een warme groet,

Het Team 'DeLezing'
Trix van de Poll
Desiré Blok

+31(0) 622 686 750
www.delezing.nl
info@delezing.nl

Goede doelen stichting 'Desire & Give'
www.desireandgive.nl
info@desireandgive.nl
Desiré Blok
+31(0) 622 686 750