DeLezing – Kerst 2014 en Agenda 2015

Zaterdag 20 december 2014

Beste Lezer,

Het is de tijd van het jaar van bespiegeling. Er is weer zoveel gebeurd dit jaar wat waarschijnlijk iedereen kan beamen. Het is een tijd van bewustwording door middel van de vele tegenstrijdigheden die we in de wereld om ons heen tegenkomen. Wij maken daarin onze keuzes hoe moeilijk dat soms ook is. De tijd van confrontaties met je zelf door wat je meemaakt in de wereld. Hoe gaan we daarmee om en hoe reageren we op onze omgeving? Groeien we daarin of blijven we hangen in vooroordelen en oude gedachtes. Deze vruchtbare tijd geeft ons veel mogelijkheden om een stukje van de wereld te verbeteren, ieder op zijn eigen manier. Hierdoor werken we tegelijkertijd ook aan ons zelf. Alles hangt met alles samen.

Namens het 'Team DeLezing' wensen wij u allen prettige en gezonde Kerstdagen.

Voordat we het nieuwe jaar uitgaan willen we uw aandacht vragen voor onze AGENDA 2015.
Uiteraard blijen we u óók in 2015 'bestoken' met onze LINKS .

Veel lees- en kijkplezier.

AGENDA 2015 

 • Zaterdagavond 7 februari 2015, 20:00-22:30 uur: Paul Smit
  Verlichting in de Liefde

  De liefde is het mooiste dat er is, maar soms ook het meest pijnlijke.
  Paul belicht  ‘de liefde’ op een luchtige wijze vanuit non-dualiteit, een eeuwenoude filosofie uit India. Daar waar de liefde doorgaans gepaard gaat met angst, projecties, verwijten en teleurstelling, verwijst non-dualiteit naar bevrijding en onvoorwaardelijke liefde. Hoe werkt de liefde eigenlijk? Wat is verliefdheid? Wie vinden we aantrekkelijk? Is de mens van nature monogaam? Hoe komt het dat er zoveel relatieproblemen zijn en wat maakt dat we er vaak over piekeren?
Martijn van Staveren onderzoekt al meer dan 30 jaar het UFO fenomeen en doet dit als ervaringskundige op het gebied van Buitenaardse Contacten en Ontvoeringen. Hij beschrijft hoe verschillende interdimensionale buitenaardse rassen strijden om het behoud en de zeggenschap over Planeet Aarde in onze parallelle wereld en hoe dit onderwerp verweven is met de huidige Aardse wereldwijde gebeurtenissen. Hij is een getalenteerde remote viewer en volgt gedurende zijn aardse leven de achterliggende buitenaardse agenda’s. Deze programma’s manipuleren de mensheid op een ernstige wijze en houden ons bewust af van evolutie. Evolutie overigens, welke de mensheid volgens Martijn in een ander stadium reeds heeft volbracht(!)
 
LINKS 2015 (zet altijd eerst de advertenties uit om sneller naar de video te kijken)

 • Joomag
  Leuke nieuwe engelse websites

Nieuwsbrief

 • Wilt u een ander ook een plezier doen met deze uitnodiging? Vertel of stuur het door!.
 • Automatisch op de hoogte blijven van onze activiteiten?
 • U kunt zich aanmelden voor de Nieuwsbrief.
 • Wilt u een link met ons delen? Stuur het ons op en wij delen het samen met u. 

Met vriendelijke groet,

Het Team 'DeLezing'

Henk te Gussinklo
Trix van de Poll
Desiré Blok
www.delezing.nl
info@delezing.nl

Desire and Give
www.desireandgive.nl
info@desireandgive.nl