Delezing April: HELP Syrie PETITIE

Heemstede, Donderdag 19 april 2018
.
Beste Lezer,

Er bestaat een zeldzame kans het proces van mondiaal wakker worden aanzienlijk te versnellen en ik wil je voor uitnodigen mee te doen.

Het is een variatie op 'onder druk wordt alles vloeibaar' en gaat als volgt:

Omdat de mensen achter te schermen nu Syrië in het vizier hebben, lijden de mensen daar en heeft Assad een reden iets ongebruikelijks te doen.

Op 27 april 1961 hield JFK een speech waarin hij verwees naar de mensen achter de schermen die de zaak verstieren, omdat ze de rest als slaven zien.

Wat zou er gebeuren als Assad een geupdate versie van die speech gaat geven op de 27e?

Ik vermoed dat als er, zeg, 1000 mensen een @ sturen aan de Syrische ambassadeur met dit voorstel, dat dat voorstel bij hem komt. En dat hij het gaat doen.

Als je de bijgaande voorbeeldbrief stuurt aan ambsyrie@skynet.be dan komt die bij de ambassadeur in Brussel.

Als je wil dat de Russen en Iraniërs meedoen, stuur dan een cc naar: rusconsbru@gmail.com
 en  secretariat@iranembassy.be

Namaste,

Brief aan ambassadeur van Syrie
Geachte heer Ayman Soussan,
Eerstens wil ik u melden dat er velen zijn in Nederland en België [en wereldwijd] die het gewapende gedrag van hun 'gekozen' leiders inzake uw land strikt afkeuren.

Hetzelfde geldt voor de media en de academische wereld; ook zij zouden moeten weten dat 'het Westen' probeert Syrië te balkaniseren, net als dat reeds gebeurde met andere landen in het Midden Oosten. Met als waarschijnlijk achterliggend scenario het realiseren van een groot Israel en/of het ontketenen van een derde wereldoorlog.

Dat wij als burgers ons belastinggeld laten gebruiken om dit te doen, is iets waar velen boze, verdrietige en schaamtevolle gevoelens bij hebben.

Mij realiserende dat het een stoutmoedig voorstel behelst, wil ik u het volgende voorleggen:

Uw president zou zich direct tot de burgers van de wereld kunnen wenden. In een live uitzending op 27 april 2018 zou hij zijn versie kunnen geven van de lezing die JFK gaf op 27 april 1961 .

In die lezing kan hij uitleggen dat conflicten worden geënsceneerd, waarin mensen onderling problemen zouden hebben. Terwijl in werkelijkheid mensen problemen hebben met ‘de elite’. Die elite bestaat uit mensen achter de schermen, die sinds mensenheugenis mensen als slaven zien en behandelen. Die elite creëert conflicten, waarmee zij haar belangen dient.

Wanneer mensen gaan zien dat niet andere mensen de tegenstander zijn, maar de mensen achter de schermen, dan stoppen de conflicten. Dan verdwijnt de macht van de elite en verdwijnen conflicten. Dan kunnen we elkaar gaan herkennen als broeders en zusters en in vrede met elkaar leven.

Deze lezing zou de hearts and minds winnen van grote groepen burgers en daarmee de kansen op een vredig bestaan voor de burgers van Syrië aanzienlijk vergroten.

Hoogachtend,
< je naam >

 
Lezingen in Heemstede
Journalist Fred Teunissen verdiepte zich twee jaar lang in het mysterie van de chemtrails en legde zijn bevindingen vast in het boek ‘Hemel onder Vuur’.

Chemtrails bevatten nanodeeltjes van metalen en andere stoffen die zo onvoorstelbaar klein zijn dat ons afweersysteem ze niet herkent. Ze worden opgenomen in vitale organen en veroorzaken daar ontstekingen die ons ziek kunnen maken.

In zijn boek gaat Fred in op 4 vragen:
1. Is het waar?
2. Zo ja, wat zit er dan in?
3. Hoe beïnvloedt dat onze gezondheid?
4. Wat kunnen we doen om gezond te blijven?
Wellicht ook een spirituele uitdaging………..?

Deze opbouw zal hij bij de lezing ook hanteren. De nadruk ligt daarbij op punt 4.

Lees ook zijn artikel over De grote 5G-uitdaging uit Het Spiegelbeeld Magazine van maart 2018:
De grote 5G-uitdaging – Fred Teunissen 

Lees je ook graag Engels dan hierbij uit WakingTimes van 26 March 2018:
5G – Harmful Effects of a New Technology – Jon Rappoport

 

Joke Lamers: donderdagavond 26 april – De impact van babyleed op het leven
Waar we eerst ín de moeder huisden, zijn we nu afhankelijk van volwassenen buiten ons. Grote veranderingen. En de geboorte zelf is een indrukwekkend proces. Meestal letterlijk. Sommige koppies van pasgeborenen zijn ingedeukt, uitgerekt, er hebben stevige krachten op gestaan. Sommige geboortes zijn ronduit traumatisch, Herkenning….?
 
 

Wij wensen je een prettige voortzetting van de week en wellicht tot ziens op een van de presentaties in Heemstede.

Het Team 'DeLezing'
Trix van de Poll
Desiré Blok

+31(0) 622 686 750
www.delezing.nl
info@delezing.nl

Goede doelen stichting 'Desire & Give'
www.desireandgive.nl
info@desireandgive.nl
+31(0) 622686 750