DeLezing: April 2018 – Leven het Nieuwe medische Paradigma

Heemstede, Maandag 2 april 2018.
Beste Lezer,

We kunnen het niet laten je toch met Pasen, maar dan niet op 1 april, op de hoogte te willen houden voor wat betreft de 3 onderstaande sprekers en onze AGENDA. 

1. Rinno Heidstra  
2. Margalit Laufer
3. Rolf Nuyts.

1. Rinno Heidstra, Heilpraktiker in Gronau, meer dan 30 jaar ervaring in binnen- en buitenland
Goed Duits laboratoriumonderzoek leidt tot goede conclusies:
bloed/urine/ontlasting en vit/min/supplementen testen etc.

Belangrijke testen en aanvullingen worden NIET in Nederland gedaan, want volgens de Nederlandse wetten is dat verboden.
Rinno biedt mogelijkheden aan waaronder ook een testmogelijkheid mbt DNA genecoach in samenwerking met Cellcarehealth Dirk Zoutewelle

Blog Rinno: Lyme, Kanker en andere aspecten voor wat betreft optimale functionering van het lichaam: Sanulogic – GcMAF moduleert het immuunsysteem

Meer informatie: 'Bekend is dat klachten en ziektes ontstaan door een energiecrisis van cellen door een verstoorde mitochondriënfunctie…..'.

2. Margalit Laufer – haar belangstelling, enthousiasme mbt. CRIPSR DNA -Techniek
Zegen of Vloek
Belangenverstrengeling tussen bedrijven en wetenschappers, politiek en journalistiek. Tevens manipulatie van het publiek door journalisten om open te staan voor CRISPR.

CRISPR 4Krachten bundelen Moratoriunm op experimenten, jou tijd schenken.pdf
CRISPR 3Waar blijft de openbare discussie en wetgeving? Het verzwijgen van de gevaren van CRISPR-DNA.pdf
CRIPS 2Tweede Kamer fractie D66 – Upsdate voortgang medisch-ethische dossiers.pdf
CRIPS 1Het gevaar van CRISPR.pdf

TV gemist: TEGENLICHT VPRO – Dokteren met DNA CRISPR

3. Rolf Nuyts, docent in Amerika en Europa voor het Monroe Instituut
Reeds decennia lang helpt deze beproefde audiotechnologie van het Monroe Instituut je te ontspannen, je stressniveau te verminderen, je concentratie en creativiteit te bevorderen, je algemeen energiepeil te verhogen en …… je buitenlichamelijke bewustzijnstaten te laten ervaren.
Je bent meer dan je fysieke lichaam……

 

Helena Scheper: woensdagavond 11 april – Waarom is niet iedereen zo liefdevol als jij?
De komende periode wordt nog lang niet zo eenvoudig.
Hoe bereid jij je hiervoor op…?

Voel jij je als sensitief persoon regelmatig onbegrepen en heb je het diepe verlangen om de dagelijkse gang van zaken op de aarde harmonieuzer te laten verlopen? Dan zal deze voordracht je helpen om meer inzicht in de wijze waarop de meerderheid van de mensen in het leven staat. Tijdens deze avond zal Helena nader ingaan op de verschillen in de drijfveren van mensen en de wijze waarop dit effect heeft op het dagelijks bestaan op de aarde. Hoe kan het dat sommige mensen zeer liefdevol zijn en anderen minder? Wat is onvoorwaardelijke liefde? Hoe kan het zijn dat sommige mensen zo goed voor zichzelf zorgen maar zich niet of nauwelijks bekommeren om anderen? Deze en andere onderwerpen komen aan bod aan de hand van een model dat Helena hiervoor heeft ontwikkeld: de Dimensieladder.
Haar 7 boeken zijn deze avond te koop.

Het blad PARAVISIE heeft onlangs een artikel aan haar gewijd.
Helena is werkzaam als Spiritueel medium, helderziende in Oisterwijk en Burgh-Haamstede, geeft Reading, healing en coaching op een betrokken, nuchtere en concrete wijze.
Consulten: Ze werkt op een hele rustige en liefdevolle manier. De boodschappen die ze ontvangt zijn helder en geven veel inzicht en inspiratie voor het nu. Ik kan haar van harte aanbevelen!!!

Helena Scheper: donderdagavond 12 april – Ziekte als Signaal 
De Waarheid aan het Licht is in de komende tijd zeer belangrijk. Hoe bereid jij je voor op……..?.

Inzicht in de gebrekkige zienswijze op de aardse geneeskunde.
Helena maakt in haar lezing duidelijk wat jij als hulpverlener moet weten over de effecten van ziekte die door de ziel worden veroorzaakt, versus de effecten van vervuilende omstandigheden op de gezondheid.
Het aardse leven heeft de laatste jaren veel voor haar kiezen gehad. Het is normaal geworden dat er dagelijks vliegtuigstrepen lange tijd in de lucht staan, diverse E-nummers in het voedsel worden gestopt en allerlei chemicaliën aan het kraanwater worden toegevoegd of niet worden gefilterd. Het is allemaal ogenschijnlijk normaal, maar dat is het natuurlijk niet!
Het is volstrekt onnodig en heeft zelfs een grotere impact op het welzijn van de mensen dan we in eerste instantie denken of worden voorgehouden.
Ook op deze avond zijn haar 7 boeken te koop.

Het blad PARAVISIE heeft onlangs een artikel aan haar gewijd.
Helena is werkzaam als Spiritueel medium, helderziende in Oisterwijk en Burgh-Haamstede, geeft Reading, healing en coaching op een betrokken, nuchtere en concrete wijze.
Consulten: Ze werkt op een hele rustige en liefdevolle manier. De boodschappen die ze ontvangt zijn helder en geven veel inzicht en inspiratie voor het nu. Ik kan haar van harte aanbevelen!!!

 
Rolf Nuyts: dinsdagavond 17 april – HEALING + 2 oefeningen
Directer bij je kern komen, overstijgende ervaringen die je leven sneller veranderen dan je denkt te kunnen.
De Waarheid aan het Licht is zo van cruciaal belang als je wil weten wie je echt bent. Eerlijkheid staat dan hoog in het vaandel.

Joke Lamers: donderdagavond 19 april – Lichaamswijsheid 
Behoeftes vragen om bevrediging, gevoelens om erkenning, emoties om ontlading. Als dat niet wordt gehonoreerd dan kost dat energie en verdwijnt de ruimte om te wensen en te dromen. Het lichaam zal noodsignalen gaan afgeven. Symptomen. Met medicijnen kunnen we die de mond snoeren. Dan komen er andere symptomen. Of het zijn zelfs anderen die de gevoelens voor ons invulling gaan geven. Kinderen leven vaak de onderdrukte gevoelens van hun ouders uit.

Joke Lamers: donderdagavond 26 april – De impact van babyleed op het leven
Waar we eerst ín de moeder huisden, zijn we nu afhankelijk van volwassenen buiten ons. Grote veranderingen. En de geboorte zelf is een indrukwekkend proces. Meestal letterlijk. Sommige koppies van pasgeborenen zijn ingedeukt, uitgerekt, er hebben stevige krachten op gestaan. Sommige geboortes zijn ronduit traumatisch, Herkenning….?

Fred Teunissen: woensdagavond 25 april – Chemtrail als Spirituele Uitdaging
Journalist Fred Teunissen verdiepte zich twee jaar lang in het mysterie van de chemtrails en legde zijn bevindingen vast in het boek ‘Hemel onder Vuur’.

Chemtrails bevatten nanodeeltjes van metalen en andere stoffen die zo onvoorstelbaar klein zijn dat ons afweersysteem ze niet herkent. Ze worden opgenomen in vitale organen en veroorzaken daar ontstekingen die ons ziek kunnen maken.

In zijn boek gaat Fred in op 4 vragen:
1. Is het waar?
2. Zo ja, wat zit er dan in?
3. Hoe beïnvloedt dat onze gezondheid?
4. Wat kunnen we doen om gezond te blijven?
Wellicht ook een spirituele uitdaging………..?

Deze opbouw zal hij bij de lezing ook hanteren. De nadruk ligt daarbij op punt 4.

Lees ook zijn artikel over De grote 5G-uitdaging uit Het Spiegelbeeld Magazine van maart 2018:
De grote 5G-uitdaging – Fred Teunissen 

Lees je ook graag Engels dan hierbij uit WakingTimes van 26 March 2018:
5G – Harmful Effects of a New Technology – Jon Rappoport

 
 
Wij wensen jullie een goede voortzetting van de week en tot in Heemstede.

Het Team 'DeLezing'
Trix van de Poll
Desiré Blok

+31(0) 622 686 750
www.delezing.nl

Goede doelen stichting 'Desire & Give'
www.desireandgive.nl

Desiré Blok
+31(0) 622 686 750