DeLezing – AGENDA Juni + Europese Privacyregelgeving

Heemstede, zondag 27 mei 2018
.
Beste Lezer,

De Europese Privacyregelgeving AVG (GDPR) heeft 25 mei zjin intrede gedaan. Deze wetgeving bepaalt hoe organisaties moeten omgaan met persoonsgegevens met het oog op privacy en veiligheid.

  • Wij willen graag contact met julllie blijven houden, want in het verleden hebben jullie je ingeschreven op de Nieuwsbrief of deel genomen aan één van de vele activiteiten of gewoon vanuit belangstelling stel je het op prijs op de hoogte te worden gehouden.
  • Wij zijn er van bewust dat je vertrouwen stelt in DeLezing en haar Team en dat al weer 9 jaren. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen.
  • Wij zijn verplicht je op de hoogte te brengen dat jouw persoonlijke gegevens veilig bewaard en beheerd worden, en garanderen je dat deze enkel en alleen maar gebruikt worden voor onze bedrijfsdoeleinden, zoals: nieuwsbrieven, mailings, het verwerken van bestellingen, inschrijvingen en contactaanvragen. Tevens verbinden wij ons ertoe jouw gegevens niet te zullen doorgeven aan derden zonder jouw toestemming.
  • Graag weten we of je in de toekomst onze berichten verder wil blijven ontvangen onder de nieuwe voorwaarden.
  • Indien je ons n.a.v. deze nieuwsbrief geen seintje geeft, gaan we ervan uit dat je stilzwijgend akkoord gaat met ons privacy-beleid en blijf je onze informatie gewoon verder ontvangen.
  • Je vindt onderaan elke nieuwsbrief ook de links “Privacy statement en Algemene voorwaarden”. Uitschrijven van de Nieuwsbrief kan met de knop onderaan de nieuwsbrief  of via een verzoek middels het contactformulier. Zo kan je steeds de voorwaarden nalezen, en je tevens uitschrijven indien gewenst.
  • Bij inschrijving op de nieuwsbrief wordt jouw emailadres opgeslagen. Bij uitschrijving worden deze verwijderd.
 
 
PROGRAMMA JUNI 2018 – HEEMSTEDE
 

 
Wij wensen je een prettige voortzetting van de week en wellicht tot ziens op een van de presentaties in Heemstede.

Het Team 'DeLezing'
Trix van de Poll
Desiré Blok

+31(0) 622 686 750
www.delezing.nl
info@delezing.nl

Goede doelen stichting 'Desire & Give'
www.desireandgive.nl
info@desireandgive.nl
+31(0) 622 686 750